weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
A co do tej mojej porodówki, to właśnie wśród koleżanek cieszy się OGROMNĄ sympatią, każda mi BARDZO polecała rodzić tu a nie w Rzeszowie, ale to chyba tylko ze względu na opieke (w czasie i po porodzie), że pielęgniarki są super, i pomogą w razie czegoś, wytłumaczą itp. . No bo w Rzeszowie, tam gdzie jest moja ginka, to niby w czasie porodu jest ok (znaczy opieka), ale po jest już gożej
No i na co się zdecydować
?!?!?
No i na co się zdecydować
?!?!?

. Mam rozmiar 80 DD więc później pewnie będę mieć do pasa, ale będę się martwić po. Oczywiście smaruję je ( jak mi się przypomni) jakimiś mazidłami ale czy to coś da??
, więc smaruję się nim rzadko i tylko wtedy, gdy wiem, ze mogę chodzić z gołym brzuchem przez cały wieczór. Normalnie smaruję się oliwką Nivea pod prysznicem i bez prysznica Ziajką na rozstępy.
.No i przyznaję ze wtedy póxno zaczęlma o to dbac i nie codziennie smatrowałam a teraz to co druga wizyta w toalecie (jak jestem w domu oczywiscie) i smarowanko do tego we wcześnej ciazy uskureczniałam szczypanki brzuszka zeby go bardziej ujędrnic... zobaczymy co bezie dlaje na razie mam sny ze mi skóra peka na brzuchu z trzaskiem