Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A demonstrowała nam położna na szkole rodzenia. Np. można podskakiwać, robić delikatne skłony w prawo i lewo z wyciągniętymi rękami w bok, delikatne skłony do nóg, koci grzbiet-siedząc czyli tzw garb. Dodatkowo jak ćwiczysz i siedzisz na piłce to nie obciążasz kręgosłupa
. Ja ostatnio jak długo siedzę na krześle to czuję, że mi kręgosłup w tyłek włazi a na piłce to można siedzieć i siedzieć. 
.

u nas też zalecaja różnego rodzaju ćwiczenia na rozciągnięcie mięśni krocza... hmm.. w końcu przy porodzie trzeba się rozłożyć...;-)a znieczulenie u nas to jak pisała ninja ok. 500zł.. tyle, że u mnie w szpitalu go i tak nie podają, więc mam problem z głowy...500-600 to jeszcze nie kosmos za to znieczulenie, ale ja chyba spróbuje bez ... ciekawe ile wytrzymam![]()
ee to spoko;-)na 55cm jakos sobie poradzęniekat- ja mam pośrednią 65. Musisz przymierzyć jak już ją będziesz miała. Mi się najgorzej siedziało na tej 75 bo trudno było się wyginać i utrzymać równowagę, bo ciężar nie był na pełnych stopach;-)
a jak nie to i tak Oli będzie miała radochę bo ta piłka ma rączke i uśmieszek
to sobie dziecina mi poskaka na niej