Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak nie zajrze chociaz 3razy dziennie to czegos mi brakuje.Moj nie zwraca uwagi bo on sam maniak komputerowy dlatego kazdy ma swój
to myslalam ze mnie tam zjedza ale nikt sie nie burzyl!
i morde tez darlam w autobusie ale to juz jakis czas temu jak z wozkiem jechalam do tesciowej bo stala taka pinda na miejscu dla wozkow a byly jeszcze 2 i sie nie ruszyla a bylo miejsce z tylu wiec ja zjechalam czy slepa jest ze nie widzi mojego wozka... ale wyszla bez gadania malpa

takich to od razu lac na zaskok!a ja zajadam sie milka orzechowatez wczoraj wciągnelam pół paczki paluszków... a dzis ją skonczę![]()

super że już Ci lepiejJa już dzisiaj czuję się lepiej
Zazdroszczę tego podjadania różnych pychotek. Ja mogę coś skubnąć tak do południa i to w symbolicznych ilościach. Za to waga jest mi wdzięczna. Boję się tylko, że jak już wszystko wróci do normy to się rzucę na słodycze i będę jeść, jeść i jeść. Jak karmiłam Przemka to mogłam jeść bez ograniczeń a waga spadała jak szalona. Za to miałam ograniczenia związane z jego alergią. Więc coś za coś.
a ze teraz mniej jesz to i rzeczywiscie mniej przytyjesz a dzięki temu nie bedzie dla ciebie problemem rzucic sie raz czy dwa na te słodycze bo i tak bedziesz szczuplutka po porodzie
;-):-)