reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marteczka to juz możesz prawie rodzić!! Ale dlaczego ostatnia wizyta?? Ja z Milo chodziłam do końca, moje znajome tez, jedna nawet po terminie.:tak:
Cicha w Polsce na końcu ciąży wizyty są zagęszczane, najczęściej co dwa tyg, później nawet co tydzień:tak:

reklama
Cicha no ja np.chodziłam zawsze co 3tyg,a nic mi się nie działo to nie było potrzeby iśc wczesniej.Ale komuś z nas już gin przełożył na co 2tyg.
Mrówa ja to nie wiem okręciło i czy ma dobre tętno,kazał obserwować ruchy i zgłosic niepokój jakby mi ciśnienie wzrastało,bo mniejsze może byc a ja mam z każdym razem 120/70

Marteczka, to Ty już właściwie na finiszu jesteś. Tylko nam na lutówki nie uciekaj. No właśnie, dlaczego to już ostatnia wizyta?

Asze no tak mi powiedział,że na pewno do 12 urodzę:confused:i,że jakbym nie urodziła to wtedy żebym przyszła.
Kur...jedno jest pewne już do niego chodzic z drugą ciążą nie zamierzam,jest mało informacyjny i nie potrafię się z nim porozumiec:wściekła/y:

Z niedowierzeniem zerkam na lutówki i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze wszystkie w dwupakach, ale po bardziej dogłębnym wczytaniu znalazłam info, że Maritka już urodziła, a miała termin na 15.02!! Marteczka, ty to już naprawdę lada moment...:tak::tak:

Wow Marteczka Ty juz torbe pakuj i pod drzwiami postaw:-):-):-D:-D
Jeju jak to juz blisko a ja w rozsypce,ale stwierdziłam ze z ciuszkow juz nic nie kupuje bo mam niektórych az nad to np mam 18bodziaków od o-3.

Mój sie spodziewa ze ok 15 mogę sie rozdwoić, więc 9 kazał mi przyjechać:tak:, no ale co z tego wyjdzie to zobaczymy jak odstawie fenoterol - czy polecę od razu czy będzie wielkie nic:confused:

Witam
Byłam dziś na USG
604.gif
bąblik jest ułożony podłużnie miednicowo, czyli dupą na świat, mam nadzieje że się przekręci
no i duże, to znaczy długie choć już waży 2200g
Pan doktor powiedział że dziewczynka
641.gif
choć nie wiadomo czy się nie pomylił

Elip oby sie przekręcił, ale ma jeszcze czas:tak::tak:
U mnie tez mówi, że chyba dziewczynka, czyli i mój i Twój Milo będą mieć siostrzyczki:tak:

reklama
Do góry