Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!!Skończyły się harce ,możemy iśc spać!
ale to nic odespie w dzien.
a ja tu musze w pracy juz od 7 działać - a jeszcze dziś w nocy obudziła mnie Oliwia bo chciało jej sie siusiu i jakos ją to dziwnie roztkliwiło i mi sie popłakała... potem nie mogłam ja znów zasnac bo słyszałam jakies walenie.jak się rano okazało to sąsiadka (właściwie jej matka) dobijała sie w nocy do drzwi.Kobieta ma ponad 90 lat i totalna miażdzycę ze jak wyjdzie z domu to ginie.Coś jej sie przestawiło i kazala policję wzywac.Słyszałam jak mama ją uspokajała jeszcze rano jak znieslismy Oli na doł do niej przed wyjściem do pracy... kurczę - zadzwoniłam do jej córki że jest u nas i zeby przyszła tam za godzine...ciekawa jestem co tam sie dzieje ale nie chce na razie dzwonić.mama ma mi napisac sms-a

i od razu ulga byla;-)Marteczka to ja jestem tą "szczęściarą"Cicha no ja np.chodziłam zawsze co 3tyg,a nic mi się nie działo to nie było potrzeby iśc wczesniej.Ale komuś z nas już gin przełożył na co 2tyg.
wczoraj mój gin powiedział że teraz zaprasza mnie za 2 tyg. ale nie powiem bardzo zmartwiona nie jestem bo lubie posłuchać serduszka Maleństwa poza tym zawsze po wizycie jestem spokojniejsza kiedy dowiem się że wszystko w porządku:-) niby na co dzień staram się nie nakręcać i mimo mojej pracy (z niepełnosprawnymi) już nie myślę o tych wszytskich wadach to jednak jak mój gin mówi że wszystko bardzo dobrze to mi tak lepiej:-)
no tobie to na pewno ich nie zabraknie