giza, moja znajoma położna mówiła ostatnio, że drugie dziecko zazwyczaj jest większe, bo macica jest rozciągnieta i ma lepsze warunki... Ale nie chcę Cię denerwowac 
skaba, dobrze że juz jesteś w domu! i że z maluchem wszystko ok. Na porodówke to Ty jeszcze masz czas. A co do córeczki - wciągniesz się w sukienusie, bluzeczki i spineczki, zobaczysz
niekat, martwimy sie o Oliwkę, napisz koniecznie co oczkami małej!
Befatka, dobrze że w końcu trafiłaś do porządnego lekarza. Oby tak było nadal - miło, sympatycznie, a w przyszłości - szybko i bezboleśnie
A ja zasuwam jak mały samochodzik, szefowa na urlopie a mnie zasypali badaniami, ciężko sie wyrobić ze wszystkim. Na dodatek ciągle są problemy z dziewczyna która miała mi pomagać, szarpią ją po pracowniach, zero organizacji w tym naszym labie :/ Ale nic to, byle do wtorku! A wtedy WITAJ WOLNOśCI! (i pranie, prasowanie, szycie, sprzątnie, mycie, przemeblowanie...) ;-)

skaba, dobrze że juz jesteś w domu! i że z maluchem wszystko ok. Na porodówke to Ty jeszcze masz czas. A co do córeczki - wciągniesz się w sukienusie, bluzeczki i spineczki, zobaczysz
niekat, martwimy sie o Oliwkę, napisz koniecznie co oczkami małej!
Befatka, dobrze że w końcu trafiłaś do porządnego lekarza. Oby tak było nadal - miło, sympatycznie, a w przyszłości - szybko i bezboleśnie
A ja zasuwam jak mały samochodzik, szefowa na urlopie a mnie zasypali badaniami, ciężko sie wyrobić ze wszystkim. Na dodatek ciągle są problemy z dziewczyna która miała mi pomagać, szarpią ją po pracowniach, zero organizacji w tym naszym labie :/ Ale nic to, byle do wtorku! A wtedy WITAJ WOLNOśCI! (i pranie, prasowanie, szycie, sprzątnie, mycie, przemeblowanie...) ;-)

) i widze ze oczka lepiej.Mimo to zabrałam ją i pojechalismy z nia do lekarza.Potwierdziła pediatra zapalenie spojówek (stwierdziła zę to mozliwie ze przez remiont kuchniowy bo sie kurzy i w ogóle i mogła zatrzec ocza a potem zaraziła drugie) no i mam jej dalej smarowac OXYCORTEM A bo działa i jeszcze jakies kropelki przepisała i coś tam jeszcze  doustnie
) i widze ze oczka lepiej.Mimo to zabrałam ją i pojechalismy z nia do lekarza.Potwierdziła pediatra zapalenie spojówek (stwierdziła zę to mozliwie ze przez remiont kuchniowy bo sie kurzy i w ogóle i mogła zatrzec ocza a potem zaraziła drugie) no i mam jej dalej smarowac OXYCORTEM A bo działa i jeszcze jakies kropelki przepisała i coś tam jeszcze  doustnie ;-)no i dobrze że wróciłas bo to znaczy że jest ok
;-)no i dobrze że wróciłas bo to znaczy że jest ok