reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Skaba witaj kochana wreszcie do nas wróciłaś:tak::-) teskniłyśmy:tak:
a wy dziewczyny tak nie sprzątajcie bo w końcu jako jedne z pierwszych bedziecie sie ropzdwaajc przystopujcie z tymi porządkami co;-)
a byłam z mama robic dziś badania i płytki sie podniosły na 68 tys:-)

reklama
Skaba- oj jak fajnie, że już jesteś:-):-):-). Cieszę się, że wszystko w porządku...i uważaj na siebie teraz...odpoczywaj! Musisz wytrzymać chociaż te 3 tyg.

Ja na chwilę, bo dziś się dzieje u mnie w domciu...przywieźli komodę i stół, na które czekaliśmy już 7 tyg:-):-):-)...także małe przemeblowanko;-).

Buziaki..

Mrówa super ze z mamą lepiej!!:tak:
Ja jestem dzisiaj nie do życia, wszystko mnie boli, skurcze łapią nawet jak nic nie robię, cholera przecież muszę jeszcze trochę wytrzymać:wściekła/y::angry:
Doris nie martw sie - najważniejsze żeby z dzidzią było ok, chociaż rozumiem Twój strach:tak:

Weronika coś Ty narobiła!!!! Ja tez chce tę czekoladę a nie mam kogo do sklepu po mleko wysłać!!! I co teraz??? Marzenia zostaną, ale jutro sobie tez ją zrobię i pal licho ten cukier!!!!:tak:

HEHE Asze - ja to chyba jestem straszne ZŁO!!!! :szok::-D:szok: bo widze że robie Wam smaki tymi moimi zachciankami :-D:-D

Maminek - witamy na marcóweczkach i prosimy się rozgościć!

Skaba
- no wreszcie wśród nas!!! Witamy goroąco. Super że wszystko dobrze, a z tym porodem to ja bym chyba padła na tym korytarzu :-D:-D:-D HEH moja córcia też pewnie będzie duża bo brzuszka nie mam dużego a jej waga 2 tyg temu to 1900! Ciekawe jak teraz!?
No i tylko pozazdrościć takiego Gina :szok::-)

Same dobre wieści - Mrowa - super że z mamą lepiej!!

A ja się wybrałam do fryzjera nieco włoski skrócić i śmiesznie mi teraz :-D:-D A wybierałam się już z miesiąc, niestety farbowanie dopiero po porodzie:baffled:

Weronika jakie zło?? ja ostatnio tez Wam smaka robiłam, ale wizja tej Twojej czekolady podziałała na mnie bardzo silnie......:tak:
Co do fryzjera to tez się zastanawiam czy farbować teraz na końcówce czy czekać???
bo podobno jak sie karmi to tez nie bardzo???:crazy: i chodzić z tymi odrostami wiosną i latem??? co myślicie??:confused:

No i już po wizycie u lekarza. Dzidziuś ma się dobrze i nie zapowiada się, żeby miał się wcześniej pchać na drugą stronę brzuszka, co mnie bardzo cieszy. Jest dość spory, waży już ok 3 kg. Łożysko dojrzałe ale jeszcze w normie. Za dwa tygodnie kolejna wizyta. No i nie wiem, czy nie przepisał mi żadnych badań, czy tylko zapomniał powiedzieć, bo zawsze robiłam mocz i krew. Będę musiała jutro zadzwonić jeszcze do przychodni.

Witam wieczorowo.
Ja tez dzis byłam w szpitalu miałam sie spotkac z połozna ale bidula zaniemogła.Za to miałam farta bo miła pani doktor miała okienko i mnie przyjeła miałam sie z nią spotkac za kilka dni ale była tak dobra ze zamieniła mi wizyty szok normalnie...
Z dzidzia ok słyszałam serduszko,dzidzius namietnie kopał pania doktor i jej asystentke jak tylko reke przyłozyły:-)a co go bedą macac..Dostałam swoja ogromna księge ciązowa i wyczytałam ze w 27 tygodniu mój maluszek wazył 1371g .No i zostałam mile zaskoczona bo dostałam dzis tłumacza choc wcale nie prosiłam ale fajnie bo nie musiałam sie wysilac i pełno jakis znizek, bonów na pieluszki ,proszki itd. Dostane tez darmowa taorbe z próbkami proszkow płynów chusteczek i innych pierdół dla maluszka. Oj ze ja durna nie poszłam odrazu do tego szpitala tylko sie urzerałam z durnym gp i tyle czasu straciłam i nerwów.Ale kto wiedział..................

Giza super że z maluszkiem ok, i rzeczywiście całkiem spora dzidzia:tak:
Befatka fajnie ze trafiłaś na takie warunki i wiesz - lepiej późno niż wcale:tak:;-)

reklama
asze, Przemko ważył 4200, mam nadzieję, że dziewczynka będzie choć trochę mniejsza.
Befatka, najważniejsze, że jesteś zadowolona z wizyty i że u maleństwa wszystko w porządku. No i jak pacjenta po ludzku traktują to od razu lepiej się można poczuć.

Do góry