HEH też mi maluszek - 6 kg! 

Ja miałam farbować włoski ale Ginka mnie zjechała i na tym się skończyło. Jak byłam mała miałam długotrwałą wysypkę w wewnętrznym zgięciu łokci (wiecie o co chodzi ) Ni i prawdopodobnie to była łuszczyca. Później co prawda nigdy mi to nie wróciło, ale jak powiedziałam o tym gince to powiedziała ABSOLUTNIE NIE!! Tak więc czekam aż się Mała urodzi.
) Ni i prawdopodobnie to była łuszczyca. Później co prawda nigdy mi to nie wróciło, ale jak powiedziałam o tym gince to powiedziała ABSOLUTNIE NIE!! Tak więc czekam aż się Mała urodzi.
Super że z Naszymi dzidziami jest wszystko dobrze!
Ja tak w głębi ducha chyba też bym wolała mieć cc - zaraz mnie okrzyczycie
 - zaraz mnie okrzyczycie  . Ale jakoś tak boję się bólu, ale trzeba będzie wytrzymać.
. Ale jakoś tak boję się bólu, ale trzeba będzie wytrzymać.

Ja miałam farbować włoski ale Ginka mnie zjechała i na tym się skończyło. Jak byłam mała miałam długotrwałą wysypkę w wewnętrznym zgięciu łokci (wiecie o co chodzi
 ) Ni i prawdopodobnie to była łuszczyca. Później co prawda nigdy mi to nie wróciło, ale jak powiedziałam o tym gince to powiedziała ABSOLUTNIE NIE!! Tak więc czekam aż się Mała urodzi.
) Ni i prawdopodobnie to była łuszczyca. Później co prawda nigdy mi to nie wróciło, ale jak powiedziałam o tym gince to powiedziała ABSOLUTNIE NIE!! Tak więc czekam aż się Mała urodzi.Super że z Naszymi dzidziami jest wszystko dobrze!

Ja tak w głębi ducha chyba też bym wolała mieć cc
 - zaraz mnie okrzyczycie
 - zaraz mnie okrzyczycie  . Ale jakoś tak boję się bólu, ale trzeba będzie wytrzymać.
. Ale jakoś tak boję się bólu, ale trzeba będzie wytrzymać.