• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja ubiorę w kombinezon tyle,że ten grubszy;-),w końcu jak go kupiłam bo myślałam,że będzie zimno to muszę go"przewietrzyć".Jeju tak patrzę na to wszystko bo leży w zasięgu wzroku i już się nie mogę doczekać aż Maciek wróci i złoży mi to łóżeczko:-p.
I chyba też w przyszłym tygodniu wybiorę się do szpitala na to ktg i usg:dry:

reklama
Marteczka- ja też Ci zazdoszczę, znając życie i złościwość losu ja urodzę w kwietniu.
Niekat- my sobie musimy poczekać :( , dziewczyny już będą tulić swoje dzidziole, a my będziemy tylko zdjęcia oglądać.

Ja mam zakaz slodyczy do odwolania wiec na paczki sobie tylko popatrze :)))
ale Wam wszystkim zycze smacznego !:tak:

wiecie co ? w kroku mnie przestalo bolec - cud, i dzis w nocy czulam czkanie malego na gorze !!!! kurde, myslicie ze mi sie obrocil?? wizyta u gin dopiero za 12 dni

niekat - no w końcu odpoczniesz!!! :tak:

Dziewczyny - w tym roku zmieniły się ciut przepisy - ułatwiono oddawanie 1% podatku, więc nie zapomnijcie o tym, by przekazać kaskę na jakąś fundację!

Ja oddałam na Malwinkę z BB
Jakby ktoś jeszcze się zdecydował:

Ja już po wizycie...:-)
Badania w porządeczku, szyjka w porządeczku i do niedzieli mamy się wstrzymać z sexikiem, bo może wywołać poród, a po niedzieli już może Tosia się rodzić:tak:. Wszystko jest oki i powiedziała, że jak już po niedzieli zacznie się akcja porodowa to nie będą wstrzymywać, bo ciąża będzie donoszona :tak::tak::tak:. Niedziela pewnie dlatego, bo moja gin zawsze tydzień liczy od poniedziałku do niedzieli. Czyli wg niej tydzień jeszcze mi się nie skończył. A wg netu i usg zaczynam tygodnie od czwartku i z resztą na suwaczku też mi się tydz. w czwartek zaczyna;-).
A i udało mi się wkręcić siostrę do tej samej gin...ale się cieszę, bo to normalnie złota kobieta!!! Następną wizytę mam 14.02 i siostra też :tak::tak: także idziemy razem:tak:. Jak dotrzymam do tego terminu;-).
Pytałam się o KTG i okazuje się, tam gdzie chodzę to robią od 36tc ale tylko ciężarnym w ciąży patologicznej(cukrzyca, nadciśnienie albo jakieś niepokojące sygnały) a normalnie to robią od 40tc.

iza- a czemu nie możesz słodyczy?
weronikaa- śliczna niuńka. Mi się strasznie takie opaseczki u dziewczynek podobają:tak::tak:. I ta maleńka już ma kolczyki w uszkach:tak:
Doris- kiedy ty odpoczniesz dziewczyno? Juz taka szansa się raczej nie powtórzy trzeba korzystać;-)

PrzyszłaMamusia - no to SUPER!!! Rany, to tak czy siak za 2 tygodnie masz termin porodu :szok: jak ciąża już po niedzieli donoszona. Chyba musisz sobie tygodnie na suwaczku zmienić, hahahaahahahaha!!! :-D:-D:-D
Ja Ci zazdroszczę, że to już - mi zostały praktycznie 2 miesiące jeszcze....:sorry2:

reklama
PrzyszłaMamusiu - Super że z dzidzią jest OK, a co do terminu WOW to już!!! Ale Wam zazdroszczę! Ja to tak jak Niekat - przynajmniej jeszcze z 4 tyg :-(
Kolczyki to jej Olga przekłuła chyba w 6 albo 7 m-cu! Też byłam w szoku jak zobaczyłam ją pierwszy raz z kolczykami.

Ja już pochłonęłam 2 pączale i tak mnie zmuliło że właśnie kończę herbatkę, a co by tego było mało właśnie mężuś dzwonił że teściowa dała 2 - dla mnie i dla Niuni :-D:-D

A dziś SzR - ciekawe co dziś będzie... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry