reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Befatka - ja tez miałam tylko raz takie badanie jak własnie sie skarzyłam na skurcze i lekarz chciał dokłądnie zbadac czy szyjka sie od niech nei skraca:tak:jak widac nie jest to badanie koneiczne wiec chyba nie ma co sie przejmowac;-)
MonikaA - zalezyc to będzie od pogody ale ja obstawiam ciepły welurowy najlepiej pajacyk z kapturkiem i w rozek albo fotelik i kocyk...:tak:
OSTATNI DZIEN W PRACY - ciasto w lodówce sie chłodzi a ja chodze szcześcliwa jak skowronek:-D:-):-D:-):-D:-):-D

reklama
Niekat- zobaczysz jaka jutro będziesz szczęśliwa jak nie będziesz musiała wstać ;), no chyba, że jak na złość z przyzwyczajenia nie będziesz mogła spać.

skaba - przeczytałam te wiersze z linków które pdoałas trzy strony temu... no i poleciałam do łazienki poprawic makijaż bo mi letko rozmył:sorry2:pieknie...

niekat - dzięki za pączka teraz muszę iść i kupić bo mam smaka :-D

taaaa ja sobie też obiecywałam że sobie dziś pośpię a tu kicha w nocy 4 razy do wc potem jak mąż wychodził do pracy to też wstałam a o 8 zadzwoniła moja mama czy mam mi coś kupić w sklepie :-) normalnie to tak wcześnie nie dzwoni ale ją przyzwyczaiłam że od kilku tygodniu o 7 to ja już jestem gotowa do wyjścia

obudziłam się z opuchniętymi dłoniami ( nogi normalne) może od sprzątania ??

już 35 tydzień oj coraz bliżej:-)
idę na zakupy to tylko małe drobiazgi ale zanim się zakulam tam to trochę czasu minie Miłego dnia i dużo pączków:)

Witam z rana:-).

Zaraz lece do gina:-) ciekawe co powie:confused: no i wyniki odbieram.

niekat-no kochana wreszcie sobie odpoczniesz:tak::tak::tak: fajnie!!

Cześć Dziewczyny

u mnie dziś właśnie zaczyna się 35 tc:szok: to juz duuuzo bliżej niz dalej :-)

Niekat dzięki za pączka to pierwszy dzisiaj:-D no i juz od teraz wypoczywaj :-)

Zycze pieknej słonecznej pogody na dziś :-)

Hej
Monika ja ubieram w kombinezon bo moje raczej lutowe bedzie;-)
Niekat to same dobre rzeczy cie dziś spotkaja koniec pracy i wizyta u gina;-):-)
dzięki z apączusia ja zaraz jade do miasta to sobie sprawie hehe;-)
Mamma to niezła ta twoja Gabrysia:tak::-)
ja wczoraj poszalałm z dziewczynami w kanjpie ośmiałam sie strasznie było bosko:tak:
a zaraz ide na KTG:baffled::sorry2:

Witam w pochmurny poranek! Cały ten tydzień ciężko mi się wstaje, całe szczęście, że jutro juz piątek.
Niekat - troszkę zazdroszczę, że już kończysz pracę. Ja postanowiłam jeszcze tydzień popracować. Dzisiaj koniec stycznia, więc ostatni dzień, kiedy muszę dotrzymać terminów i od piątku zajmę się już sprawami, które nie wymagają pośpiechu.
Pozdrawiam, i uciekam popracować.

reklama
Witam
Niekat dzieki za pączka smaka mi narobiłas zaraz wysle J do sklepu;-)
No to odpoczywaj kochana i delektuj sie wolnoscią ,odpoczywaj i dogadzaj sobie jak mozesz bo juz niedługo koniec z błogim lenistwem:tak:;-)
Ja mam termin na 29marca i chyba tez polarowy kombinezon a pod spód jakias koszulka i spiochy ,najwyzej jak bede szła do samochodu kocem opatule.Nie znam sie ale u nas ciagle wieje wiec chyba ok

Do góry