• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika śliczna dziewczynka i widać ze to raczej profesjonalna sesja :-)
Przyszła mamusiu to super ze z Tosia ok no to juz w każdej chwili mozesz meić ja przy sobie;-)
a ja nie zrobiąłm KTG bo nie było aparatyu był na porodówce bo tam aż 6 porodów:szok::-p wiec mam przyjść jutro lub w weekend a najlepiej zadzwonić i sie umówić

reklama
Czesc dziewczyny Sabincia jest w szpitalu od 4 rano przy ulicy Kopernika ma 7cm rozwarcia jak narazie i zobaczymy co bedzie dalej. Prosila zebym napisal zebyscie sie nie martwily. Przepraszam ze nie napisalem wczesniej ale dopiero teraz do domu dotarlem. Pozdrawiam.

Miquel co Ty nam tu piszesz?????????????????? Sabincia rodzi?????? Nie mogą tego jakoś zatrzymać????????????? Przeciez jeszcze ma czas???????? Napisz cos więcej!!!!!!!!!

Kurcze az mnie ciarki przeszly...... :szok::-( Sabincia mam nadzieje, ze jakos sie da choc troche wstrzymac porod a jak nie no to, ze bedzie wszystko ok z maluchem. Trzymam kciuki i czekamy na wiesci.

O szok:szok::szok::szok::szok:...Sabincia i Miquel trzymajcie się! Na pewno wszystko będzie w porządku!
Miquel - jak tylko coś będziesz wiedział to daj nam znać, bo strasznie się martwimy:no::no::no:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry