• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
ojojoj:no::szok::no::szok::no::szok::no: Sabincia ale mnie przeraziłaś:szok::szok::szok: trzymajcie się w dwupaku!!!!! choć lekarze mówią, że lepiej urodzić w 7 miesiącu niż w 8-mym...

a ja dziś leżę plackiem cały dzień, bo też miałam koszmarną noc... dostałam mocnych skurczy i myślałam, że też sie zacznie.. a bylam sama z Bartkiem i nie wiedziałam co robić..

Przyszła Mamusia dobrze, ze nam takie wieści przynosisz.. i to już naprawdę niedługo:-)

niekat to teraz intensywnie wypoczywaj i zbieraj siły.. przydadza się.. przydadzą:tak::tak: i narobiłaś mi smaka na poączuchy - właśnie wrzucam drugiego..:-)

weronika śliczna malutka.. jak z obrazka.. aż mi sie ciepło na sercu zrobiło.. i kupię sobie taką opaseczkę:-):-):-)

Doris- skuś się już na to wolne:-):-) jeszcze się w życiu zdążysz napracować:-)

nie no siedzę jak na węgielkach!Aż się na teścia wkurwiłam odziwo nawet mu poweidziałam co myślę pierwszy raz!Bo ja tu muszę się pakowac i czekam na wieści o Sabinci i Nikosiu a on mi tu dupę zawraca żeby mu patrzec gołębie i psy!dwa dni temu mu patrzyłam to mi kurteczkę dla małej na aukcji buchnęli,to on do mnie:e tam szmat jest pełno!no to dzisiaj już się postawiłam odpowiednio!Pokaż mu jak to się robi,na pewno!Żeby mi tu już codziennie siedział w pokoju na moim kompie?niedoczekanie!!!:angry::angry::angry::angry::angry:

Cóż takie życie no ale trzeci raz w tym tygodniu to żadna by tego nie zniosła,gwarantuję,szczególnie,że tam prawie nigdy nic nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Wolę sobie szmaty oglądac w końcu to jest mój komp i net i jak zakładałam to nie patrzył przychylnym okiem,jeszcze się bulwersował,że cały dzień siedzę a to szkodzi dziecku:no:znawca się znalazł

Sabincia - trzymaj się
Marteczka - nie denerwuj się tak olej to

ja dziś całe popołudnie odsypiałam noc jutro zaczynam porządki w kuchni i też pakuje rzeczy bo widziałam niepokój męża jak zaczęłam mu mówić co gdzie jest biedny pewnie i tak nie znajdzie więc wszytko w jednym ułożę miejscu

pączki pycha te mojej babci lepszy od sklepowych ale i tak wszystkie zniknęły

idę się położyć bo dziś jakiś dziwny ten dzień

reklama
Sabincia, pewnie maleństwo już jest z Tobą. Niech się dobrze chowa i szybciutko wracajcie do domu. Chociaż zapewne inkubator Was nie ominie :-( Miquel, daj znać jak się czuje żonka i synek. Trzymam za Was mocno kciuki.
A reszta zapracowanych dziewczyn niech się nie waży robić żadnych większych ani mniejszych porządków. Poczekać z tym do 38-go tygodnia.
Przemko stwierdził chyba, że mamie smutno się samej choruje i też się rozłożył. U niego na szczęście bez antybiotyku. No ale tydzień ma posiedzieć w domu. A potem do kontroli i zobaczymy co dalej. Na szczęście nie ma przeciwwskazań do wyjazdu na wieś, więc jutro jedzie na weekend do dziadków, a ja będę miała znowu troszkę czasu dla siebie. Oj kondycja już nie ta na zabawy z prawie 3 latkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry