• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Jeju jeju, ale się porobiło :-(
Sabincia, trzymajcie się razem!!! A gdyby sie nie udało, to głowa do góry - na pewno wszystko będzie dobrze!
Czekamy na wieści!

Przyszła Mamusiu, o poród mi chodzi, o poród :)

reklama
Ja przyznam, ze tez sie martwie... no ale jak od 4 rano do teraz utrzymalo sie te 7 cm to moze bedzie ok (choc nie wiadomo czy trafila z 7 czy z mniejszym :-(). No i zastanawiam sie co tam u MrsF bo tez sie na podobne bole skarzyla.

No i ogolem dziewczyny oszczedzajcie sie bo zadna z nas chyba nie cce sie wczesniej rozpakowac i innej tego nie zyczy.

No, wyrobiłam się ze wszystkim, co na dzisiaj trzeba było zrobić, wchodzę sobie na BB, a tu SZOK:szok: Sabincia trzymaj się, powodzenia! Wierzę, że wszystko będzie w porządku, w końcu wcześniaki przychodzą na świat i w 7-ym miesiącu i są zdrowymi dziećmi.

O żesz....ku...!!!:szok::szok::szok:A coś tak wczoraj mnie właśnie zaniepokoiły te jej bóle!Cholera bo się podłogi zachciało czyścic na kolanach!
Jeju to ja mam byc pierwsza:angry::angry::angry:,nie ty Sabincia!
Kurde a 7cm to dużo?Ale to dopiero 32 tc!:wściekła/y:Mam nadzieję tylko,że wszystko z nimi będzie w porządku,wcześniaczki też są fajnitkie,takie maleństwa.Miquel ty nam tu pisz co u nich!

Ej aż mi się k..chce ze strachu,czuję się jakbym to ja miała zaraz rodzic:szok:Spieprzam się lepiej pakowac!Bo mam najbliższy termin a się ociągam:no:.
Kurde zjadłam 2 pąki i mnie teraz rura pali!

o w morde Sabincia :szok: ale sie rozpędziłaś koneicznie chcesz byc pierwsza marcóweczka rozdwojona;-):-)
bedzie dobrze cały czas jestesmy z tobą buziaki
Miquel daj znać co i ajk z Sabincia bo sie martwimy i ucałuj ja od nas gorąco
niech sie trzyma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry