Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. 
, a wczoraj jeszcze mailowałyśmy i nic na to nie wskazywało, że będzie rodzić;-). Mimo, że termin miała na tą sobotę. Także maluszek zdążył jeszcze przed terminem. A ważył 3500 i 56 cm. Idealnie
. 
. A już o 6:00 nie mogłam spać
. Lecę dziś do gina (wyjątkowo), bo jakąś infekcję załapałam i nie mogę wysiedzieć
. Jak dzwoniłam do niej to powiedziała, że to dlatego, bo po ostatnich glabulkach, które mi przepisała jestem chwilowo bardziej narażona na drożdżaki czy jakoś tak
. A boję się, że to może mieć wpływ na malutką...jakbym np. nie wyleczyła i zaczęła rodzić
.
No masakra dla mnie o tej porze wstać, szczególnie, że znajomi poszli przed 1.00...

Jeśli puchniesz, to powinnaś iść jak najszybciej do lekarza, bo to może być niebezpieczne dla Ciebie i dla dziecka. A we własnym zakresie wyrzucić sól z kuchni, a przynajmniej znacznie ograniczyć jej ilość.dziewczyny czy opuchniete bardzo rece i nogi to normalen
Jeśli puchniesz, to powinnaś iść jak najszybciej do lekarza, bo to może być niebezpieczne dla Ciebie i dla dziecka. A we własnym zakresie wyrzucić sól z kuchni, a przynajmniej znacznie ograniczyć jej ilość.