reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

No i już wróciłam po wizycie...
Z dzidzią wszystko OK:-D tylko cyt. "duża babka będzie" :szok: już teraz ma 3192 :szok::szok::szok: i "rozciąga " się po same żebra. O rany! W sumie Ginka powiedziała że powinna wystopować (m-c temu ważyła 1900:szok:), nic zobaczymy.
A ja - wody czyste, tylko z ciśnieniem 140/93 :angry: kazała mi mierzyć często i obserwować czy nie puchnę bo się boi zatrucia :-( a następna wizyta dopiero 25.02. No i moja waga w normie 35tc i 11+ :rofl2: A i macica niby zaczyna się po malutku starzeć.
Ale mała nie spieszy się na świat i raczej wcześniej nie wyjdzie, tak że nie muszę panikować i torbę pakować :eek:

reklama
PrzyszłaMamusia - na infekcje polecam globulki GynoPevaryl - kosztują 50 zeta stosuję je w takich wypadkach już od 4-5 lat chyba i działa już po 1 dawce :tak: (no i można je stosować w ciąży)

Weronika najważniejsze że z malutką wszystko ok!!!:tak::tak:, chociaz wage ma juz niezłą - ale pomiary USG nie są takie dokładne. A Ty pilnuj ciśnienia i przejdź na jakiś czas na dietę bezsolną, to powinno pomóc, zatrucie ciążowe( gestoza) jest groźna i dla matki i dla dziecka dlatego lepiej sie pilnować, a duzo juz nie zostało:tak:

Mrowa - Mała?!?!?! Kolos a nie mała :-D:szok::-D:-D
Hehe chyba trzeba będzie wziąć się za mycie okien, pranie dywanów i męża w obroty :rofl2: Bo z jej wagą to spokojnie może już być na zewnątrz :-D

Byłam dziś u syneczka i pierwszy raz miałam go na rekach jejciu jaka kruszyneczka taki maluszek ze boje sie go jakkolwiek trzymac ze sie połamie :( W sumie doktor powiedziała ze wsyztsko ok tylko on wogole nie chce sam jesc:wściekła/y: i musi byc w szpitalu bo by mi tu z głodu padł :(

Załączniki

• DSCF0066.JPG
    DSCF0066.JPG
    69,9 KB · Wyświetleń: 72
weronikaa - ja zobaczę ile moja będzie mieć we wtorek bo miesiąc temu miała już 2100g :-D ja biorę leki na ciśnienie bo miałam kilka dni że wysokie ale z dzieckiem wszytko ok i nie mam białka w moczu ja to musiałam już mieć przed ciążą ale nie mierzyłam sobie
kilka razy dziennie mierze ale zawsze mam tak że jak jest za wysokie to potem spada ale jak będzie długo wysokie to mam zamiar dzwonić do gina dziś tak miałam ale to dlatego że cała noc nie spałam a potem odwiedziłam rodziców moją babcie i trochę sie zmęczyłam przespałam 2h i już mam niskie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry