reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wróciłam z kontroli od dentysty - mała plamka była jedynie, więc na razie mam kolejną rzecz z głowy :-)

skaba
- mnie tez wywalało z forum. A dostałaś wiadomość ode mnie na gg wczoraj (albo przedwczoraj)?

reklama
A ja się dziś wyspałam że hoho, i pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nie wstawałam w nocy do WC :-D

A zaraz zbieram się do Ginki i w końcu zobaczymy czy się Nelcia zbiera już po malutku czy się jej jeszcze nie spieszy :rofl2:
A swoją drogą to chyba szczyt głupoty cieszyć się na wizytę Gina (wcześniej to panika jak diabli a teraz radość :happy:)

Doris obiecuje , że napisze jak to jest wrócić ze szpitala w trojkę a nie jak zwykle w dwójkę...i mam nadzieje że zdaze zanim Wy powracacie ze swoimi pociechami :P

Monika super ten artykuł.:tak:
Sabincia na pewno zdążysz przed nami, nie mam wątpliwości:tak:
Weronika po powrocie napisz co i jak:-)
Mnie wczoraj tez wywalało z forum:baffled::wściekła/y:
Miłego dzionka!!!:-)

Giza - nie strasz mnie ja tez czasem puchnę bo mi się woda zbiera ale lekarz o tym wie i wyniki też mam dobre więc mi nic nie mówił że to szkodzi dziecku a do tego biorę leki na ciśnienie

Przyszła mamusia - kurcze pochwaliłam się że zgaga sobie poszła a tu wczoraj też wchłonęłam chipsy i cała noc na spowiedzi do muszli nawet rennie ani spanie na półsiedząco nie pomogły mam za kare:zawstydzona/y:

Darinia, skoro lekarz powiedział, że jest ok, to dobrze. Puchnięcie puchnięciu nierówne. Ale z tym trzeba uważać. Czasami trzeba nawet w szpitalu poleżeć. A dieta bezsolna pod koniec ciąży zrobi więcej dobrego niż złego.

Marzena lepiej przejdz sie do gina bo mój gin tez mi mówił ze jak bede opuchnięta rano po spaniu tzn ż emoge meic gastoze (chyba tak sie to nazywa)czyli zkażenie ciążowe.
no i mozesz tylko wode zbierac i dlatego puchniesz ja tam miałam w I ciązy;-)

moje drogie testujemy z ninja nowe sposoby usuwania i przenoszenia postów.. jak nagle pojawi się wielka czarna dziura to nasza sprawka:-):-):-) nie no.. mam nadzieje, że nie będzie tak źle... ale chwilowo wątki (te mniej uczęszczane) beda się pojawiać i znikać.. trzymajcie kciuki:-):-):-)

Sabincia - super wiadomosc jak juz mały nie jest w inkubatorze tzn ze jest ok moze za kilka dni bedziesz mogła juz karmic cycusiem- czego obojgu wam zycze
Marzena ja tez radze isc do lekarza to moze byc jakas błahostka,ale i zatrucie ciązowe lepiej dmuchac na zimne
Monika -swietny artykuł
Ninja jak Ty wczesnie wstałas :-D heheh ja jak sie budze o 5 to tak mi sie dzien dłuzyyy.....
Przyszła mamusiu to sie wylecz kochana i jak laski pisza bierz meza w obroty czas wykurzyc dzidzie z brzusia:-D

reklama
Marzena- mi też puchną nogi i ręce i to od rana...już w buty się nie mieszczę:wściekła/y::wściekła/y: Zgłosiłam to mojej gin i powiedział, że nie ma powodów do obaw, bo ciśnienie jest super. A jak ciśnienie gwałtownie wzrośnie i temu towarzyszy opuchlizna to doszło do tego co pisała mrowa (zatrucia ciążowego).I wtedy bieg do lekarza.

Sabincia
- ty to pewnie na dniach zabierzesz swojego Skarbeczka do domu. A my w końcu jesteśmy marcówki tak więc jeszcze trochę poczekamy do rozpakowania:baffled:. Pewnie jednostki się posypią wcześniej:sorry:.

Ja dziś weszłam na lutówki i straciłam wiarę w to, że szybko pójdzie:baffled::baffled: tam tylko 3 się rozpakowały:eek:. A nam się tak spieszy:-p. To chyba wszystko przez Sabincie...zaraziła nas tym aby mieć maluszka po drugiej stronie brzuszka:tak:.

Wróciłam już od gina i powiedziała, że ona nic nie widzi:oo2: (w sumie delikatną poprawę odczuwam ale całkowitej ulgi nie:eek:) Ale mnie uspokoiła:tak:. Wolałam aby mnie obejrzała, bo tak to bym miała stresa o maluszka jakbym niedługo zaczęła rodzić :happy:. Ale profilaktycznie przepisała mi jakieś globulki (70zeta kosztują:hmm::dry:) Ale cóż cierp ciało coś chciało:rofl2:.

Biorę się za naleśniki z serem ... mężusiowi się wczoraj tak strasznie chciało to mu zrobię niespodziewankę. On ma takie zachciewanki jakby był w ciąży:-D:rofl2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry