Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siwona ja tez narazie mam abstynencj

I nie dość że (w ulubionej pozycji) mnie po porostu boli to jeszcze mam nadmiar wydzieliny i mam wrażenie że mąż musi sobie wyobrażać że coś w ogóle jest, że mnie nie czuje
:-( Aż szkoda jest mi mężula, ale czasem (głupi to zabrzmi) się "zmuszam"
bo przecież facet potrzebuje. 
Kurcze, wy tak piszecie o tym braniu mężusiów w obroty, że aż mi przykro, bo ja to nie mogęaż mi żal tego mojego ale brzuch mi tak przeszkadza, albo jakieś kłucia, albo uciski, albo nie wiadomo co jeszcze, że w sumie zero przyjemności no i sobie odpuściliśmy:-
-( A wy serio nie macie problemów z seksikiem?
![]()

szału można dostać

więc wybaczcie ale nie nadrobię tych kilkunastu stron bo chciałabym zdążyć coś napisać;-)
tak więc trzymajcie mocno kciuki żebym wróciła do domku (bo nawet nie mam jeszcze koszuli do szpitala)

,to teraz czekam aż weźmie się ładnie za papusianie.A jak tak dalej pójdzie to na pewno zdążysz go miec już w domu zanim ja szpital opuszczę
jak to jest,bo nie będzie można.
no nie jak w dzień się zajmuję jakimiś robótkami i nie mam czasu,żeby tu wejśc to piszecie,wchodzę jak już mam czas,czytam,czytam te zaleglości całodniowe,odpisuję a tu ECHO!!!