Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak więc postaram się ją ograniczyć i mierzyć ciśnienie kilka razy na dzień, bo tak mi kazała Ginka. Resztę wyników badań miałam dobrą więc szczególnie się nie martwię.

i trochę melancholia mnie złapała wieczorkiem.... I nawet nie mogłam jej zapić winkiem :-( Jakby nie patrzeć, to 3,5 roku było to nasze miejsce na ziemi i same dobre rzeczy mi się będą z nim kojarzyły.... Ach...
ale grunt że nie musiałam zostać
zrobili mi KTG, USG, badanie moczu i macanko :-) no i na razie bardzo dobrze (ciśnienie też
) tak więc przez weekend mam mierzyć ciśnienie, w poniedziałek na bad. moczu no i jak będzie dobrze to super a jak nie no to szpital
ale myslę że tak jak mój gin powiedział to tylko tak dla pewności sprawdzamy:-) ale dobrze że jest czujny

no coś w tym jest
a "macanko" przypomniało mi wczorajsze rozważania mojego męża nad przyszłością naszego syna - otóż J stwierdził, że Bartek powinien zostac ginekologiem, bo taki to ma dobrze: nie dość, że J mnie do niego zaprowadził, ten wymacał przy nim jego żonę, to jeszcze mu 60 zł za to zapłaciłno coś w tym jest
![]()