Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyraźnie i mocno - reszta filmu mnie nie obchodziła i musiałam jeszcze raz obejrzeć w domu ta częśc
heheh bardzo czekma na te kopniaki mimo ze wkąłdanie malutkich nóżek pod żebra nie nalezy do przyjemnosci
mimo to czekam i będzie to dla mnie wielki dzień
Wszystkie te przezierności,przepływy itp.są prawidłowe.Nawet mi badała przepływ przez pępowinę,przewód żylny i serce maluszka.Przy pierwszym dziecku nie miałam tych badań,ale teraz się pokusiłam ze względu na obawy różne.Dzidzia rośnie i o tydzień jest do przodu niż wskazuje to suwaczek.Cieszę się,dlatego tyle wam tu opisałam
Pozdrawiam natenczas....Też uwielbiam ten kawałaek ale na mnie działa Ankh "Hate & Love"PrzyszłaMamusia pisze:Uspokajająco działa na mnie jedynie muzyka zespołu Metalica "Nothing else matters" (dzwine ale działa)

A on nie ma aparatury?? może Ci zrobi, bo watpię żeby tamto było usg prenatalne a raczej teraz każdej kobiecie wykonują takoweu nowego lekarza i nie za prędko będę mieć usg, podobno bliżej 19-20 tc

Wiesz jak nie czujesz to jest ok ale jak zaczynasz czuć to dopiero się boisz, bo rusza się za duzo a tonie rusza się od kilku godzin wcale, schizy można takie złapać że koniec świata;-)Szkoda, że jeszcze nie odczuwamy ruchów dzieciaczka, bo ciągle o niego drżę
Wiesz że ja świadomie poczułam przedwczoraj ruchy mojego Bąbla :-) Po kolacji tak zaczął kopać, że jak przyłożyłam rękę to czułam. Perystaltyka jelit to nie mogła być bo czułam to tylko w podbrzuszy tuż pod pepkiem. A dodam że z Przemkiem poczułam w 17 tyg ciązy, w kolejnych podobno czuje się o 2 tyg szybciej a Bąbel ma wg biometrii 15 tygodniniekat pisze:Mamusie a czy Wy nie macie czasem takiego wrażenia jakby jednak cos sie tam ruszało?

Nawet denerwowalam sie w czasie karmienia, gdy nie mialam okresu, ze jestem w nastepnej ciąży i rzeczywiscie czuje ruchy dziecka :-)zauważyłyście, że coś się dzieje z naszymi (niektórymi) suwaczkaminie pokazują się!:-(
mogłam na nim widzieć jak mniej więcej wygląda mój maluch!
. I przypomniał mi się jeden post, "o pływającej rybce"

stwierdziłąm ze nie moge dopuścić do tego zeby mnie rozbolała na dobre bo ból przypominał mi moje dawne migreny a wtedy musiałbym zwolnić sie z pracy... więc kupiłam rano apap i wzięłam jedną tabletke uprzednio przegryzając pół bajdla
i przeszło jakby.jak miałam bóle migrenowe i na czas nie wzięłam Ibupromu póxniej juz nic nie skutkowało.Wtedy byłam poza światem kilka godzin i najmniejszy dźwięk czy mocniejsze światło robiło mi dziury w mózgu
Przykro mi że mojego Motylka truje Apapem ale nie miałam wyjścia...:-(