Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie pójdę na razie do szpitala, w którym pracuje mój gin, A w szpitalu do którego chcę iść to wywołują dopiero po 12 dniach. To by było za 8 dni. Ale przynajmniej fajna data, 4.04.

- dopiero jak Mężuś rano wychodził do pracy to zwlekłam się z łóżka... Za to Zuzia obudziła się z płaczem o 8-mej, ale poszłam do niej i się uspokoiła (musiało jej się coś złego śnić:-(). Powiedziałam, żeby sobie jeszcze zasnęła albo poleżała, bo jest jeszcze bardzo wcześnie... No i tym sposobem (aż wstyd się przyznać...
) ja pospałam do 10.30, a małą obudziła dopiero głośno puszczona bajka o 11-tej, hehe
!!
:-)
! Moi rodzice oboje są z kwietnia, teściowa też, a na dodatek nasi rodzice (tzn. moi i Mężusia) brali ślub tego samego dnia oczywiście w kwietniu 

! Jak tak dalej pójdzie to za rok zbankrutujemy na prezenty w tym miesiącu, hehe
Poza tym dzionek wygląda u niej tak, że wstaje około 9-tej, potem odkładam ją na popołudniową drzemkę ok. 15-tej - czasami śpi nawet do 2-3 godzin. Ja mam wtedy czas żeby złapać oddech i odpocząć ;-), no i w między czasie Mężuś wraca z pracy. Jak mała wstaje to mają około 2-3 godzinek dla siebie, na szaleństwa i zabawę. Wtedy wszystko jest z tatusiem: kąpiel, robienie budyniu przed spaniem itp. itd. Zasypia dość późno, bo ok. 21-ej, czasami 22-giej, ale na razie taki układ nam odpowiada, bo po południu spędza czas z tatusiem, a ja z kolei rano fajnie się wysypiam... Ale sądzimy, że już niedługo się to zmieni gdy druga pociecha pojawi się na świecie
;-)!