oj bidulko:-Ja mam i jedne i drugie bo ostro mnie porozrywał Nygus...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj bidulko:-Ja mam i jedne i drugie bo ostro mnie porozrywał Nygus...![]()
, bo wcześniej były ze 4-5kupek dziennie a rano tylko się prężyła przed kupką a w dzień nie. Dałam jej w środę na noc pierwszy raz i w czwartek tylko była jedna kupka i dziś nic tylko bączki puszcza na okrągło:-(. Szkoda mi jej bo widzę, że się męczy i tylko masowanie brzuszka pomaga. Tak więc po 2 dawkach infacolu w ciągu 2 dni daję sobie spokój i zobaczymy czy wróci do normy.
ciekawa jestem co tam, jak tam
.
ale zobaczę może przejdzie
. Kiedy się skończą te problemy u niemowlaczków ze skórą...mi lekarz powiedział, że te potówki nie są z przegrzania tylko mała ma skłonność, bo jakby były z przegrzania to by występowały w miejscach gdzie dziecko się poci np. pachwiny, szyjka a tu buźka i klatka piersiowa
..

stąd zaglądam tu tak jak widać.Dzisiaj przyjechała moja babcia więc mi trochę ją wozi..w wózku.Wózek stał sie nieodłączny niestety póki co w domu bo inaczej nie jestem w stanie nic zrobić.Pózniej będę walczyć z tym dziwnym przyzwyczajeniem...
-SN).

ale to dobrze

Znam ten ból, jak mężul przyszedł mnie odwiedzić, jak już wstałam i szłam w stronę sali powiedział mi "nie skradaj sie"
a poza tym nie wiem co to ból po nacinaniu krocza, ale wiem jak boli po cesarce... czasem czuję się jak Baba Jaga, bo jak siedzę na niskim łóżku, to potem jak wstanę, to muszę chwilę się pogarbić zanim wrócę do pionu

myślałam że go zabiję, tak mi się śmiać chciało a tu dooopa nie dało rady tak brzuch bolał 

a co gorsze od poniedziałku w WC nie byłam
musze chyba czopa jutro zapodać 

a tak między 20-21 była zawsze kąpiel!?!?!