• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Nic marcóweczki ja znikam do wyrka ale najpier musze znowu iść siusiu, dzisiaj pierwsza noc od3 tyg gdzie bedziemy spali z emkiem razem heh tzn on juz chrapie ale pewnie zaraz sie obudzi jak taki hipcio nad nim stanie i bedzie usiłował wtargać sie do wyrka :)
Miłej nocy i poranka bez żadnych ekscesów:)

reklama
Papcia- no to faktycznie w takiej sytuacji to lepiej niech eMek się przysłuża:) co do piguł to masz racje- choć ja jestem z tego typu ludzi co jedzą je w totalnej ostateczności!!!!!!! ;-)

Ola-
no to przybij piątkę- my to takie Zosie samosie- pewnie tez do czasu:) ty zepsułaś kran a ja kiedyś przywalę w sufit bo mam ukos w suficie nad wanna a i w sumie nie bardzo mam się czego chwycić w razie lotów- chyba wtedy tylko siebie samej:)ha ha :-):-)

Ostatnia edycja:
A ja myslałam ze 20kg na blizniaczy to mało;)
Moj pepek jeszcze siedzi na miejscu i trzyma sie mocno,hihi,nadal wklesły na ok 1cm
Uciekam bo musze jeszcze włosy umyc a jutro na glukoze ;)
Dobranoc robaczki:)

Ostatnia edycja:
A ja myslałam ze 20kg na blizniaczy to mało;)
Moj pepek jeszcze siedzi na miejscu i trzyma sie mocno,hihi,nadal wklęsły na ok 1cm
Powiem Ci Oluś ze co do tej wagi wózków to najlepiej sprawdzić w realu bo nie masz pewności do końca czego wagę Ci napisali- czasem jest to sam stelaż a czasem stelaż +gondola itp. A tez co stronka w internecie to zauważyłam ze inna waga tego samego wózka:)

Moj pępek jest dzisiaj w wersji gwizdka:):) choć zazwyczaj jest jeszcze wklęsły:)

Ja tez mykam- bo eMek stawia ultimatum....albo tv albo komputer:)wiec jeszcze coś pooglądam a z Wami się zegnam- do jutra:) :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry