Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A MNIE WŁAŚNIE KREW ZALEWA EMEK BYŁ W PZU I SIE OKAZAŁO ŻE NIE DOSTANE KASY ZA SZPITAL!!!!! KUŻWA MAĆ TO PO CO JA PŁACE TO ZASRANE UBEZPIECZENIE

a w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera! I powiedział że mogę wybrać deskę i zamówić na allegro bo w sumie to jemu to bez róźnicy jaka. Tylko po co stał w sklepie wczoraj nad dwoma i jęczał godzinę! A czapkę podkrada moją zimową bo te sklepowe to robią mu z głowy wielki baniakSkarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne butya w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera! I powiedział że mogę wybrać deskę i zamówić na allegro bo w sumie to jemu to bez róźnicy jaka. Tylko po co stał w sklepie wczoraj nad dwoma i jęczał godzinę! A czapkę podkrada moją zimową bo te sklepowe to robią mu z głowy wielki baniak
![]()