K
koncia
Gość
futrzak, jaki śliczny! Dla mnie ten różowy jak znalazł. Bym ludziom po oczach świeciła 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
śni to pieniądze będą;-)
.Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowoSkarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne butya w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera!

.
- banana, 2 śledzie z cebulką i batonem zagryzłam
i na koniec herbatka z cytrynką coby nie poszkodziło;-)

.
:-)Katjusza, już dawno pisałam żeby założyć marcówkowy sennik;-), ale jak się kufnośni to pieniądze będą;-)
.
Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowo.
Poszliśmy do Lidla na zakupy a zaraz po młodych M leci.
Nie pytajcie co zjadłam za jednym posiedzeniem- banana, 2 śledzie z cebulką i batonem zagryzłam
i na koniec herbatka z cytrynką coby nie poszkodziło;-)
.
Pinka - śliczny płaszczyk.:-)
bo ja dziś kanapki z szynką i serem żółtym:-) takie gołe bez warzywek:-(
ale sporo negatywnych opinii mają
a chodzą za nim Protektory - coś jak to ale żeby spód był szyto-klejono-podbity TRZEWIKI PILOTA ZIMOWE Art. 922/MON - Protektor
M mi kazał kupić ale odpuściłam bo ja teraz wprawie nie chodzę w kozakach a za rok kupię sobie z lekkim obcasem bo wolę niż płaskie a te są płaskie.