K
koncia
Gość
futrzak, jaki śliczny! Dla mnie ten różowy jak znalazł. Bym ludziom po oczach świeciła 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
śni to pieniądze będą;-)
.Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowoSkarletka mój właśnie dzwonił i powiedział że po pracy pojedzie po jedne butya w sklepie jęczął że z naturalnym baranem zamiast zwykłego ocieplenia to on na pewno nie kupi! A dlaczego? Bo wywinął orła w ślubnych pantoflach hahaha. Pantofle letnie a on je w grudniu ubiera!

.
- banana, 2 śledzie z cebulką i batonem zagryzłam
i na koniec herbatka z cytrynką coby nie poszkodziło;-)

.
:-)Katjusza, już dawno pisałam żeby założyć marcówkowy sennik;-), ale jak się kufnośni to pieniądze będą;-)
.
Mój w adidasach jeszcze śmiga, bo te buty co mu się podobają to cenowo.
Poszliśmy do Lidla na zakupy a zaraz po młodych M leci.
Nie pytajcie co zjadłam za jednym posiedzeniem- banana, 2 śledzie z cebulką i batonem zagryzłam
i na koniec herbatka z cytrynką coby nie poszkodziło;-)
.
Pinka - śliczny płaszczyk.:-)
bo ja dziś kanapki z szynką i serem żółtym:-) takie gołe bez warzywek:-(
ale sporo negatywnych opinii mają
a chodzą za nim Protektory - coś jak to ale żeby spód był szyto-klejono-podbity TRZEWIKI PILOTA ZIMOWE Art. 922/MON - Protektor
M mi kazał kupić ale odpuściłam bo ja teraz wprawie nie chodzę w kozakach a za rok kupię sobie z lekkim obcasem bo wolę niż płaskie a te są płaskie.