reklama

Marcóweczki 2011

A ja własnie wciągnęłam imieninowy torcik szefowej... mniami, chałwowy :)

Pofolgowałam sobie, bo mam przecież uważać na cukier, ale z okazji imienin chyba mogę???
Tylko teraz jeszcze jakąś mandarynkę bym chapnęła, ale to juz by było za dużo :(

reklama
ja w sumie wszystko jadam, najgorzej na mnie działa kapusta.. wiadomo dlaczego ;-) ale najwięcej przyjemności sprawiają mi rzeczy zupełnie pozbawione wartości - parówki, frytki, w ogóle ziemniaki, batoniki... I jeszcze mnie ostatnio naszła taaaka ochota na piwo (normalnie, poza ciążą, wolę wino, piwa pijam mniej a tu masz!) No i mi Małż kupił - Bawarię, tylko taką z 0,0% zawartością alkoholu znaleźliśmy na rynku ;-) robią też jabłkową - pyszna!! :-)

No ale przed chwilą grzecznie wsunęłam michę barszczu czerwonego, oczywiście nie mogłam sobie podarować i dziabnęłam do niej łyżkę śmietany, która wprawdzie się zważyła, ale co tam! :-p:-p:-p

na obiadek planuję kaszę gryczaną z sosikiem gulaszowym, a Wy?

Ostatnia edycja:
ja w sumie wszystko jadam, najgorzej na mnie działa kapusta.. wiadomo dlaczego ;-) ale najwięcej przyjemności sprawiają mi rzeczy zupełnie pozbawione wartości - parówki, frytki, w ogóle ziemniaki, batoniki... I jeszcze mnie ostatnio naszła taaaka ochota na piwo (normalnie, poza ciążą, wolę wino, piwa pijam mniej a tu masz!) No i mi Małż kupił - Bawarię, tylko taką z 0,0% zawartością alkoholu znaleźliśmy na rynku ;-) robią też jabłkową - pyszna!! :-)

No ale przed chwilą grzecznie wsunęłam michę barszczu czerwonego, oczywiście nie mogłam sobie podarować i dziabnęłam do niej łyżkę śmietany, która wprawdzie się zważyła, ale co tam! :-p:-p:-p

na obiadek planuję kaszę gryczaną z sosikiem gulaszowym, a Wy?

ja też mam w ciąży straszną ochotę na piwo i co dziwne poza ciążą nie jestem jego smakoszem. Emek żeby mi dogodzić kupuje mi karmi caffe. mam z tego namiastkę przyjemności:D
a na obiadek mam zupę pomidorową z makaronem i kurczaka po prowansalsku z ziemniaczkami puree.

Pinka ja już jestem taką ekspertką od infekcji, że jeszcze się nie przyplącze i już wiem, że się zbliża :-p po prostu idę do lekrza mówię i oni od razu mi z receptą wyskakują, taki kraj :baffled:

Kasienka ja też ostatnio zamrazalkę nożem odmrażałam, nagle patrzę a tam pełno krwi na tym śniegu :szok: lodówki na szczęście nie zepsułam tylko palec sobie uszkodziłam :-p

A u mnie dzisiaj na obiad pstrąg z frtykami i sałatką :happy:

a ja dzis jakas nabuzowana chodzę ludzie mnie wkurzaja juz samym faktem ze istnieją w środku mnie tak trzesie ze sie uspokoic nie moge i sama nie wiem dlaczego???????
ehhhhhhhh jakis relax by mi sie przydał!!!!!!!!!!!
Agnes- to ja wiem ze co chcesz to ci wypiszą tylko myslałam ze jak jestes w ciazy to sprawdzą co to za infekcja i wtedy tablety przepisują.......a co zazwyczaj dostajesz za lek?????? bo ja ide w czwartek i tez jej napomnkę o zapaleniu:baffled:
Scarlet zazdroszcze ci tego jutrzejszego wypadu i dnia dla siebie ja tez tak chce!!!!!!!!!!!! ja juz nie pamietam kiedy tak sama spokojnie mogłam pochodzic po sklepach:no::no:
fifronka- a to poszalałas z tym torcikiem heheh ale co tam raz kozie Smierć:-p:-p
Futrzakowa- ty to masz dobrze ciepłe wyrko a ja tu sie trzęse z zimna:sorry2::sorry2:

a ja dzis jakas nabuzowana chodzę ludzie mnie wkurzaja juz samym faktem ze istnieją w środku mnie tak trzesie ze sie uspokoic nie moge i sama nie wiem dlaczego???????
ehhhhhhhh jakis relax by mi sie przydał!!!!!!!!!!!

Scarlet zazdroszcze ci tego jutrzejszego wypadu i dnia dla siebie ja tez tak chce!!!!!!!!!!!! ja juz nie pamietam kiedy tak sama spokojnie mogłam pochodzic po sklepach:no::no:

wdech i wydech, wdech i wydech:D to tylko hormony kochana! czasem też tak mną trzęsie bez konkretnego powodu, że rozwaliłabym cokolwiek, co by mi wpadło w ręce.

A wolne na prawdę mi się przyda, bo od tygodnia jestem więźniem we własnym domu. nie zostawiłam Piotrusia ani na chwilę i czuję, że jak nie wyjdę się przewietrzyć, to oszaleję..

reklama
Pinka no wlaśnie nie sprawdzają, ale u mnie zawsze to samo swędzenie, pieczenie i upławy :baffled: mi zawsze dają canesten w globulkach ( clotrimazolum ) i krem, pomaga na chwilę i znowu to samo, cóż chyba do konca ciąży będę się z tym użerać :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry