Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja w sumie wszystko jadam, najgorzej na mnie działa kapusta.. wiadomo dlaczego ;-) ale najwięcej przyjemności sprawiają mi rzeczy zupełnie pozbawione wartości - parówki, frytki, w ogóle ziemniaki, batoniki... I jeszcze mnie ostatnio naszła taaaka ochota na piwo (normalnie, poza ciążą, wolę wino, piwa pijam mniej a tu masz!) No i mi Małż kupił - Bawarię, tylko taką z 0,0% zawartością alkoholu znaleźliśmy na rynku ;-) robią też jabłkową - pyszna!! :-)
No ale przed chwilą grzecznie wsunęłam michę barszczu czerwonego, oczywiście nie mogłam sobie podarować i dziabnęłam do niej łyżkę śmietany, która wprawdzie się zważyła, ale co tam!
na obiadek planuję kaszę gryczaną z sosikiem gulaszowym, a Wy?
po prostu idę do lekrza mówię i oni od razu mi z receptą wyskakują, taki kraj 
lodówki na szczęście nie zepsułam tylko palec sobie uszkodziłam 

a ja dzis jakas nabuzowana chodzę ludzie mnie wkurzaja juz samym faktem ze istnieją w środku mnie tak trzesie ze sie uspokoic nie moge i sama nie wiem dlaczego???????
ehhhhhhhh jakis relax by mi sie przydał!!!!!!!!!!!
Scarlet zazdroszcze ci tego jutrzejszego wypadu i dnia dla siebie ja tez tak chce!!!!!!!!!!!! ja juz nie pamietam kiedy tak sama spokojnie mogłam pochodzic po sklepach![]()