Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Panie rano na badaniu Ci ja rozpuszcza w odpowiedniej ilości wody.Dziewczyny jak mam rozrobić tą glukoze wszystko co mam w tej buteleczce rozrobić? i ile wlać wody do tego?

poki brzuszek nie boli przy chodzeniu to mysle ,ze nie ma przeciwskazan. Ja na dluzsze zakupy itd. zakladam buty na plaskim ale na krotsze wypady nadal smigam w kozaczkach na obcasach, nie lubie sukienek itd plaskich butow do tego.
od dwoch dni zywie sie w wiekszosci slodyczami,a ciasto czeskie to glowne danie A mi eM ostatnio powiedział ze piwo bezalkoholowe ma w sobie jakiś procent mimo wszystko!! Nie wiem jak to jest ale muszę sprawdzić na etykiecie bo mi sie ostatnio chciało ale M mi nie kupil...
To jutro poranek obie mamy słodki;-);-)Dziewczyny jak mam rozrobić tą glukoze wszystko co mam w tej buteleczce rozrobić? i ile wlać wody do tego?

.
i będę miała komplet badań a do ginka po Nowym Roku
.

ale się bałam
i poczekałam 2 godzinki

.

a ja tyję inaczej niż w pierwszej ciąży i startowałam z 3 kg więcej
przedtem miałam typową piłeczkę a teraz cała: ręce, uda, brzuch w sumie niewielki. Ludziska w szoku, że to 6 miesiąc już!

mam to samo gdzies tak od 4 miesiaca nawet bralam antybiotyk doustnie i nie pomoglrobilam wymaz z pochwy i ciagle co jakis czas mam nawracajace swedzenie pekanie skory w tych miejscach mega bolesne i biore wtedy Pimafucin globulki i pimafucin masc pomaga na troche a potem powtorka z rozrywki
![]()
nawet ostatnio z z tej desperacji zaczęłam brać lacbios femina, ale po pierwsze dopiero zaczęłam i jak narazie nie działa
a po drugie w UK bardzo ciężko go dostać, jak już jest to 2 razy droższy niż w Polsce, ale to moja ostatnia nadzieja, że może pomoże 

, w przyszłym roku już nie będą mieć takiej wymówki, że dzieci nie ma