Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo sie jednak balam, i wypijalam kilka lykow,chowalam do lodowki i tak starczylo mi na 2 tygodnie 

w poprzedniej ciazy az tyle slodyczy nie jadlam,az sie boje swojego brzucha po porodzie.... mam nadzieje,ze tym razem tez dosc szybko wroci do formy, bo na punkcie plaskiego brzucha to ja obsesje mam 

. Ale cyckonosze cuda i taniutkie - poprzeceniane ze 180 zl np. na 30 zl. Czysta radość! Uwielbiam okazje!
,wiec narzuciłam tempo i juz o 14 byłam w drodze po wyniki,po drodze zajrzałam do jednego sklepu sprawdzic cene prezentu dla mojej siostry a potem pedem na kolejke i do ginka,a z kolejki jeszcze pietnascie minut na pieszo i ten kawałek drogi to szłam juz trzymajac sie za brzuch tak mnie bolał:-(.No ale najwazniejsze ze zdarzyłam,tylko ze w gabinecie jakis babiszon juz był i wyszło z tego ponad poł godziny opoznienia i tak weszłam do poczekalni o 15.30 a wyszłam o 17.10
Wszystko o wizycie opisze na odpowiednim watku;-).No i po wizycie w domu byłam dopiero po 19 a wtedy rozdzwonił sie telefon z pytaniami ''jak tam'' a potem jeszcze wpadła psiapsiołka po liste rzeczy ktore chcielibysmy dostac w prezencie gwiazdkowym dla dzidzi;-).Dopiero teraz mogłam na spokojnie do Was usiasc.