reklama

Marcóweczki 2011

Oj Milusia biedny Emek w domu to za ciekawie pewnie nie bedzie chyba że noga szybko sie bedzie goić żal mi go bo ja też już miałam zaszczyt posmakować operacji nogi

reklama
Milutek a to była rzepka czy wiezadła? moja mama pare lat temu miała rzepke laparoskopowo robiona i gdyby nie to ze lekarz nie powiedział jej ze powinna noge cwiczyc od razu to było by wszystko super a tak przez zwłoke w rehabilitacji do dzis mama nogi nie wyprostuje do konca.

No i wątróbki nie było, ani z kota (dobre Ewi!!!), ani z kuraka. Ale za to było kino, Harry Potter i wielgachne pudło pop-cornu. Ale coś bym jeszcze wszamała. Tylko co?

Milutek
, biedny Twój K. I Ty też biedulko zmęczona i zmartwiona pewnie. Trzymam kciuki, za ekspresowy powrót K. do zdrowia!

Scarletka, z włosów do pasa krótkie?!!! Odważna jesteś!!! Ja mam długie prawie do pasa i raczej nie zetnę. Za leniwa jestem na krótkie, bo moje włosy się tylko myje i tyle :-) Dawaj foty kochana, bo umieram z ciekawości!!!!

Papcia- to ja Ci współczuje ze musiałaś mieć przejścia z nogą:(

Olus- więzadła!!! Przeszczep na bazie jego naturalnych z pod kolana na kolana- bo to mu poszły przednie. I masz racje z tym szybkim chodzeniem. to samo nam ordynator mówi ze im szybciej tym lepiej- a jakiś buraczany dr powiedział mu w czerwcu jak miał artroskopie tego kolana ze jak sie zdecyduje na jego plastykę to będzie miał 2 miechy nogę w gipsie. to może od razu by mu tak nogę uciąć- bez jaj. Wiec poszłam i się dopytałam- a tu tylko stabilizator i od razu jak rana się zagoi gonią do chodzenia:)

Bosa- dziękujemy:);-).....ja zajadam się ciastem od koleżanki:)

Milutek- będzie dobrze wiadomo ze po peracji bolec musi ale zobaczysz nawet sie nie obejrzysz a M bedzie smigał:tak::tak:

a ja od wczoraj mam taką zgage ze zawriuje normalnie!!!!!!1 wczoraj wieczorem zjadłam bigos mega pikantny mi wyszedł i do tego zagryzłam kanapkę z nutellą no i cozka z głowy zgaga jak nie wiem co nic nie pomaga:no::no: juz no more bigos:wściekła/y::wściekła/y:

Milutek- będzie dobrze wiadomo ze po peracji bolec musi ale zobaczysz nawet sie nie obejrzysz a M bedzie smigał:tak::tak:

a ja od wczoraj mam taką zgage ze zawriuje normalnie!!!!!!1 wczoraj wieczorem zjadłam bigos mega pikantny mi wyszedł i do tego zagryzłam kanapkę z nutellą no i cozka z głowy zgaga jak nie wiem co nic nie pomaga:no::no: juz no more bigos:wściekła/y::wściekła/y:

Ja tez mam taka nadzieje i znam mojego eMka na tyle ze wiem ze bedzie robic wszystko zeby szybki śmigac:):)

Ja dzisiaj jadłam u koleżanki na obiad właśnie bigos- pyszny był:) i dodam po cichu ze mi oczyścił jelita:) czego mi właśnie brakowało:)

Milutek mojej mamie mowili ze najlepszy jest rowerek stacjonarny bo nie obciaza a rozrusza.Powodzenia zycze i wytrwałosci bo wiadomo ze faceta jak cos lekko boli to jest jak dziecko;)
Pinus zgaga,nie zazdroszcze,moze soda pomoze?to sposob mojej tesciowej;)

Oczy mnie cos bola ,chyba czas odstawic kompa;) ide do wanny i spac.kolorowych snow babulki;)

Milutek mojej mamie mowili ze najlepszy jest rowerek stacjonarny bo nie obciaza a rozrusza.Powodzenia zycze i wytrwałosci bo wiadomo ze faceta jak cos lekko boli to jest jak dziecko;)
Pinus zgaga,nie zazdroszcze,moze soda pomoze?to sposob mojej tesciowej;)

Oczy mnie cos bola ,chyba czas odstawic kompa;) ide do wanny i spac.kolorowych snow babulki;)
Ooooo dzięki za rade- siostra eM ma taki rowerek to się pożyczy:) I masz racje chłop chory- to nic innego jak duże dziecko:)

hej!

ja dziś pijana ze szczęścia:cool2:

agnes a jaka szkoła u Was jest dla 4 latków? tak jak u nas przedszkole? czemu tak w trakie roku? bądź dzielna:tak: Karolinka będzie w szale zabawek i towarzystwa i szybciutko jej czas minie.

scarletka auć! ścięcie długich włosów...przemyślałaś to dobrze?;-) jak efekt?

magdzior storczyki za małą doniczkę miały? jaką ziemię dawałaś?

agacina ale jaja z tym bałwanem:-D to aż taka rzadkość u Was?

futrzak u nas też bez 2 autek nie ma życia:no: ale pretekstu do spaceru brak:sorry2:

Madzik w UK dzieciaczki rozpoczynają szkołę wcześniej, jak skończą 5 latek albo 4,5. Karolinka konczy w grudniu 4 i pół, dlatego zaczyna już szkołę. A poza tym tutaj zależy też w jakim miesiącu dziecko się urodziło, dzieci zaczynają szkołę albo we wrześniu albo w styczniu, a nie tak jak w Polsce tylko we wrześniu. Dla mnie to zdecydowanie za wcześnie dla takich maluchów na szkołę :no:

reklama
No mi takich malych szkoda czasami, ale prawda jest taka, ze np Olo nudzi sie w domu. No i szkola zwykle kolo 9 sie zaczyna wiec nie tak jak w Polsce, ze np u nas, z racji braku sal rozpoczynali lekcje o 7.30..I takie dzieci oderwane od rzeczywistosci...

Sluchajcie, nie gniewajcie sie na mnie, ze tak z doskoku co chwila, ale sie nie moge pozbierac jeszcze. Do tego jutro mam dzien zajety od 9 (polozna) do 4.... Wiec moze wroce do domu jak juz bedzie ciemno...
Trzymajcie sie Kochane i Martus- tez dodalam swoje 3 grosze- wiesz gdzie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry