reklama

Marcóweczki 2011

Nalina - Tak to jest. Mój ojciec kiedyś też używał swoich narzędzi w pracy. Ale w miarę szybko go wyleczyli właśnie w ten sposób. Najtrudniej tylko było go przekonać do powiedzenia "NIE" dla kolejnej podobnej propozycji. Ale w końcu się udało. Po którejś stracie.....

Papcia - to widzę, że razem dziś miałyśmy dzień walki z glukozą :)) Cieszyć się, że Ty też masz to za sobą :))

reklama
Dzwoniłam do domu - całą wątróbkę zeżarły koty!!!! Futrzak! Ja stoję w kolejce za Bosą. Zachciałaś mi wątróbki a teraz pozostanie mi zeżreć koty :(((
trzebiska, posikałam się ze śmiechu!!! Nie jedz kotów, ciężko się z sierści obierają ;-)

hehe:biggrin2: no widzicie...właśnie doceniłam urok niepracowania:biggrin2: mogę iść do sklepu i wybrać takie mięso na jakie mam ochotę :biggrin2: a wątróbka chodzi za mną chyba od tygodnia:biggrin2: a ty bosa możesz wrzucić przepis na wątróbkę z tymi jabłuszkami:-D
Mówisz i masz - zaraz wrzucam przepis!

Witam ponownie :-)
Polepiłam sobie troszkę w glinie, fajna zabawa.
Wróciłam ponad 3h temu i miałam Was poczytać, ale się wzięłam za robienie prezentacji na czwartek i nie mogłam się oderwać. Prawie z głodu i pragnienia umarłam, ale ja tak mam. Jak zacznę, to nie umiem przestać :-p No a teraz zamiast obiad zrobić, to wciągnęłam jogurt z musli. Coś za rzadko obiady jadam, muszę to wreszcie naprawić, bo na samych jogurtach długo nie pociągnę :sorry:

ruda, u mnie ta teoria z częstotliwością seksu i płcią dzidzi się nie sprawdziła ;-) natomiast kalendarz chiński i owszem, choć we wszelkie wróżby, horoskopy i itp. nie wierzę, a to mi się tak kojarzy :sorry2: no, ale częściej trafia niż nie, więc może jest na to jakiś wzór matematyczny :-D

No ja juz z lepszym samopoczuciem ,kumpela poszła zrobiona na bostwo;) pogadałysmy troche oczywiscie o ciazy bo ona jest w 17tyg a ja w 27 to taka jestem bardziej doswiadczona;-) i moge jej duzo poopowiadac;-)
Futrzak u mnie miała byc watrobka w weekend ale nie było jej w sklepie i M zrobił potrawke z kurczaka :tak:
Fifruś zdrowka zycze:-)
Patik lepszego humorku juz dzis:-)
Malina ja nie mam prawka ale moje marzenie to własnie mini ale to z przedłuzonym tyłem;-)

Mam na cos ochote ,hmmm chyba zaraz zrobie koktajl mleczny bo mam takie brzydkie brazowe banany to beda akurat;-)

Zrobiłam zakupy na allegro dla dzieciaczka i dla siebie koszule nocne do porodu i karmienia i kapcie;) Teraz już większość co potrzebne mam. Tylko zakup wózka zostawiam na styczeń/luty bo płaci mama a ona uważa że mamy jeszcze kupę czasu!

Malina mój M na szczęście nie dał sie wrobić w jeżdzenie swoim autem w pracy i w czasie pracy ma słóżbowe. Szkoda bardzo żebyśmy jeszcze płacili za amortyzację i wyjeżdzione paliwo przez firmę! Oleje, płyny do spryskiwacza itd też kosztują!

Futrzakowa my mamy też dwa auta i przynajmniej nie musimy się sprzeczać kto bierze danego dnia;) Męża dużym jechałam tylko raz i podziękowałam. Wolę moją małą Korsodylle;)

Poczytałam częściowo i wyszło mi że Bosa ma podać przepis na wątróbkę z kotów aż byłam przerażona! Ale już doczytałam... Tak to jest jak się szybko czyta!

No dotarłam w końcu do końca i widze że nietylko mnie naszło dzisiaj na watróbke puki co zamroziłam a jak mi sie chce takiego porzadnego domowego obiadu bo u nas kicha wczoraj spaliłam dzisiaj nie miałam czasu w sobote brak weny ale jutro postaram sie jakiś żurek upichcić a na czwartek koniecznie mięcho. A po tej glukozie strasznie przychlaśnieta jestem chyba musze sie legnąć na troche. Oczywiście musiałam wykorzystać fakt że mam bite 2 godziny łażenia po mieście i zrobiłam nalot na lumpy oczywiście z pusta reką nie wyszłam bo aż grzech nic nie kupić za to ozdoby choinkowe to w tym roku totalna porażka nic mi nie wpadło w oko.

Ola z brzydkich bananów można zrobić pyszny tani i szybki chlebek bananowy który za mna chodzi i chodzi i dojść nie może

Ostatnia edycja:
Goscie rano polecieli, a ja wlasnie obudzilam sie. Musialam odespac. Meczace to bylo. Ale podobalo im sie :)
Wczoraj zasypalo Szkocje, dzis zamkneli mi szkole. Wczoraj chcielismy pokazac im miasto, ale stalismy ponad 2 godziny w korku, a na miescie sie okazalo, ze wszystko zamkniete.
Kotek biegal zestresowany. Nie lubi obcych.
Mielismy jechac po choinke, ale jutro skoczymy, po poloznej. Mogliby zamknac college i jutro ;)

Zjadlabym cos. Mama zrobila mi bigos, mam tez pierogi z soczewica. Karpia zamrozilam :) W szufladzie pachnie mi grzybami :) a w szafce stoja 2 sloiki marynowanych.
Moze tego bigosu sobie podgrzeje.

Naprodukowalyscie przez ten weekend. Nie dam rady nadrobic...

Czekam na przesylke z butelkami i pieluchami, ale chyba dzis nie dojada. Smieci do tej pory nie zabrali.

A, jeszcze mi sie przypomnialo. Wczoraj od rana sypal snieg, wiec siedzielismy w domu. Moj brat, jego syn i moj M. poszli lepic balwana. Zrobili takiego duzego, z nosem z marchewki, oczami z muszelek z czapka z doniczki. Atrakcja dzielnicy. Sasiad nakrecil na kamere a ludzie staja i robia zdjecia ;) hehe

Dziewczyny czy któraś z Was realizowała czek z Anglii i może mi powiedzieć gdzie go mogę korzystnie zrealizować, najlepiej od ręki? Pastusia pisała coś o BPH tylko u mnie go nie ma i musiałabym jechać do Lublina. W ostateczności pojadę ale może ktoś wie o jakimś innnym?

reklama
hej!

ja dziś pijana ze szczęścia:cool2:

agnes a jaka szkoła u Was jest dla 4 latków? tak jak u nas przedszkole? czemu tak w trakie roku? bądź dzielna:tak: Karolinka będzie w szale zabawek i towarzystwa i szybciutko jej czas minie.

scarletka auć! ścięcie długich włosów...przemyślałaś to dobrze?;-) jak efekt?

magdzior storczyki za małą doniczkę miały? jaką ziemię dawałaś?

agacina ale jaja z tym bałwanem:-D to aż taka rzadkość u Was?

futrzak u nas też bez 2 autek nie ma życia:no: ale pretekstu do spaceru brak:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry