reklama

Marcóweczki 2011

Mami- to fakt po nim nie wiadomo czego sie spodziewać...ale dzidzia i tak pewnie sama zadecyduje kiedy będzie chciała wyjść:):) nie wiem czy się doczytałaś ale my się kładziemy do szpitala 24 tak sobie dr zażyczył:) ok tygodnia leżenia i tniemy:) Akurat wróci z urlopu i będzie jak nówka:) he he

reklama
Mami- to fakt po nim nie wiadomo czego sie spodziewać...ale dzidzia i tak pewnie sama zadecyduje kiedy będzie chciała wyjść:):) nie wiem czy się doczytałaś ale my się kładziemy do szpitala 24 tak sobie dr zażyczył:) ok tygodnia leżenia i tniemy:) Akurat wróci z urlopu i będzie jak nówka:) he he

kochana bo mnie to ciekawi bradzo jak to jest z blizniakami, jak czujesz kopniaczki to wiesz ktore kopie da sie to jakos odczuć ze jedno z jednej strony a drugie z drugiej ? :)

Milu jak ja czytam tak o tym twoim terminie i cięciu, to aż uwierzyć nie mogę, że to tak zleciało:-D

a tak na marginesie, to witam wieczorową porą. U nas dzisiaj świątecznie więc z Wami nie posiedziałam, mam nadzieję, że nadrobię jutro.

4,5 kg?!:szok: łoooo matko! jak taki klocek urodzić:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry