reklama

Marcóweczki 2011

ja tam wole miec wszystko wczesniej przygotowane bo nie wadomo co bedzie, juz w szpitalu troche byłam, skurcze tez miała, jak ja bym pojechała rodzic to moj kochany mezulek by sobie z niczym nie poradził sam:)
Masz racje dobrze jest byc na wszystko przygotowanym- poza tym Ty najlepiej wiesz co Ci będzie potrzebne i przydatne w szpitalu wiec ja juz wszystko mam gotowe na 99%:)

reklama
Milutek mój gin to twój gin :-D:-D:-D
on jest taki zwariowany, że wiesz nie wyznasz się na nim. Ale cały czas mi mówi, że ja mu podejrzanie wyglądam tzn, że wcześniej mnie może rozpakować , dobra pożyjemy zobaczymy na razie zaciskam mocno nogi :-)

ja tam wole miec wszystko wczesniej przygotowane bo nie wadomo co bedzie, juz w szpitalu troche byłam, skurcze tez miała, jak ja bym pojechała rodzic to moj kochany mezulek by sobie z niczym nie poradził sam:)

ja tez wole sama rzeczy przygotowac bo Maż ze stresu moglby polowy rzeczy nie zabrac albo nie kupic tego co trzeba juz teraz sie stresuje a co bedzie jak bede rodzic :eek:

Masz racje dobrze jest byc na wszystko przygotowanym- poza tym Ty najlepiej wiesz co Ci będzie potrzebne i przydatne w szpitalu wiec ja juz wszystko mam gotowe na 99%:)

no racja, ja tylko bym z checią kupiła sobie piżamke jeszcze jakąs jak brzuszek urosnie a tak to wszystko dla dzidzi jest, no i pokoik bo moj kochany sie raz super postarał:)

ja tez wole sama rzeczy przygotowac bo Maż ze stresu moglby polowy rzeczy nie zabrac albo nie kupic tego co trzeba juz teraz sie stresuje a co bedzie jak bede rodzic :eek:

no własnie ja nie wierze w przesady ze nie wolno przed ktorymś tygodniem nic kupić czy cos:) trzeba byc gotowym:)
ostanio lezałam z dziewczynyą ktora juz tuż tuż była do porodu no i trafiła do szpitala i non stop dzwoniła do meza zeby cos tam jeszcze dpokupił i takie zamieszanie sie tylko robi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry