reklama

Marcóweczki 2011

Witam się wieczornie :-) nic więcej oprócz głównego wczoraj nie poczytałam, ale dziś zrobiłam zdjęcia nowych ciuszków to może jutro wam pokażę :-)
Ja nie zmrużyłam w nocy oka mały szalał jak opętany, ułożyć się nijak nie mogłam, koszmar!
Odsypiałam w dzień i dopiero teraz czytam, dobrze, że nie macie dziś takiego powera jak wczoraj :-D
Kurde crazy nastraszyła!!!! a mnie na ostatnim usg wyszedł termin na...................................................................................................................
24lutego!!!!! tak się małemu urosło!!!! a pierwszy termin z om miałam na 12 marca, a z usg na 8 marca i tak się ciągle przesuwa, potem był 5 i 2 a teraz .......... SZOK :szok:
Więc chyba faktycznie trzeba się będzie za niedługo pakowa do rozpakowywania ;-)

reklama
jutro wam powiem w odpowiednim watku co mi powiedziala bo sama mam pietra jeszcze ten bol szrpiacy czasami... teraz np czuje go w miejscu gdzie zwykle sa bole okresowe...boje sie coraz bardziej...ja tez trzymam brzuch jak chodze...juz nie wiem co ona mi jutro powie...radek miala byc w domu kuxwaa musial w pracy zostac jak mu nagadam jak wroci to pozaluje:angry::angry::-(:-(:-(dobrze ze jutro ze mna pojdzie do poloznej dobrze ze jutro ma wolne...z mama rozmawialm i mowilam jej ze mi sie lzej oddycha a ona na to ze brzuch juz sie obniza powolij widocznie...:baffled:

Witam się wieczornie :-) nic więcej oprócz głównego wczoraj nie poczytałam, ale dziś zrobiłam zdjęcia nowych ciuszków to może jutro wam pokażę :-)
Ja nie zmrużyłam w nocy oka mały szalał jak opętany, ułożyć się nijak nie mogłam, koszmar!
Odsypiałam w dzień i dopiero teraz czytam, dobrze, że nie macie dziś takiego powera jak wczoraj :-D
Kurde crazy nastraszyła!!!! a mnie na ostatnim usg wyszedł termin na...................................................................................................................
24lutego!!!!! tak się małemu urosło!!!! a pierwszy termin z om miałam na 12 marca, a z usg na 8 marca i tak się ciągle przesuwa, potem był 5 i 2 a teraz .......... SZOK :szok:
Więc chyba faktycznie trzeba się będzie za niedługo pakowa do rozpakowywania ;-)

ku....wa ja mam termin i masala na 12go marca a ty nam tu o 24 lutym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Jesli chodzi o oddychanie to ja (odpukac) nie mam wcale problemow. Ale mi sie wydaje ze ja mam brzcuh bardziej na dole niz u gory od samego poczatku.

Do 24 lutego to ja lozeczka jeszcze nie bede miala:DDD

a mnie na ostatnim usg wyszedł termin na...................................................................................................................

U mnie pierwsze USG pokazało 2 III, potem było wcześniej i wcześniej a ostatnie 10 II :D Teraz idziemy za tydzień i czekam na kolejne rewelacje :D

no dlatego zaczynam być wdzięczna mojemu M za to że tak naciskał w grudniu na te wszystkie poważne zakupy i, że już wszystko w domu w pudłach czeka. Wy też galopujcie z tym kompletowaniem wyprawek ;-) chociaż jak zajrzałam na wyprawkowy i zobaczyłam ile mam do nadrobienia to chyba radzicie sobie całkiem nieźle :-D

Dziewczyny ja sie nie znam ale mi ginekolog powiedzial, ze tylko usg do 12 tygodnia ciazy ejst w stanie stwierdzic wiek ciazy i prawidlowa date porodu. Po tym terminie dzieci zaczynaja rosnac swoim tempem i wtedy nie stwierdza sie daty porodu. Bo jak niby by sie wytlumaczylo fakt, ze dzieci urodzone po 9 miesiacach moga miec i 2 500 i 4 500?! To, ze dziecko osiagnelo jakas wielkosc wcale nie znaczy, ze jest prawidlowo rozwiniete i bedzie sie "pchalo" na swiat. Ale moze sie myle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry