reklama

Marcóweczki 2011

reklama
crazy mama nie stresuj nas:)) Mamy jeszcze duzo czasu:) Swoja droga to sie zestresowalam:)

agacina ja paczek tez nie dostalam, ale tez nie sadze, ze leza na poczcie bo jakby lezaly to by do nas dotarly... a jak Ty chcesz z tej poczty sprobowac je wywlec??

W ogole musze sie pochwalic, bo dzis zamowilam wreszcie lozeczki, materac i duperele z tym zwiazane. Teraz tylko musze sie modlic zeby zamowienie najpierw w kupie doszlo do mojego domku w Pl, a potem, zeby z polski jakos doszlo tutaj... obym przed tym wszystkim nie urodzila.

Crazy Ty tu nas nie strasz;)u nas tez niedługo zaczna sie rozpakowywac np nasze blizniaki ;)
Milus ano snieg;)wogole go u nas nie ubywa,nadal sa zaspy po pas;)ostatnio pies mnie wciagnoł w takie miejsce co wygladało na twarde a okazało sie ze pod kilkoma cm sniegu był lod a pod tym zaspa ,no i wpadłam jedna noga po samo udo i nie mogłam z tego wyjsc bo jak oparłam sie reka to lod obok pekał:( ale mnie wtedy wkurzył wrrr,tym bardziej ze za 10min miałam autobus na wizyte do ginka.

masala, u mnie jest taka specjalna poczta z paczkami i wydaje mi sie, ze po prostu nie wypisali awizo. Kiedy po przeprowadzce zamowilam cos na ebayu i nie zmienilam adresu wiec nie mialam awizo, a ktos sie tam juz wprowadzil. Poszlam na poczte i zapytalam czy cos maja dla mnie i czekala na mnie paczka. Kolezanka czekala kiedys tez na paczke, a do Polski zjezdzali juz i na poczcie zapytali i byla :) wiec ja tez sprawdze :-)

Musze i ja reszte rzaczy zamowic, bo ociagam sie z jednym zamowieniem i znowu 2 rzeczy mi wykupili :crazy:

komus herbatki z cytrynka? Bo ide robic wlasnie :-)

crazy mama ja tez obserwuje wasze forum regularniez ciekawosci i widzialam ze kilkoro tylko macie wiec bez paniki - zdazymy na porodowke w odpowiednim czasie kochana;-)pozdrawiam i powodzenia w szpitalu!!

reklama
Cześć mamuśki
dziśejsza nieprzespaną noc nadrabiałam w dzień, bardzo podoba mi sie to wolne, cały dzień drzemainie i spanie z przewą na jedzenie:-D. Trochę zmartwił mnie mąż tym, że jutro zaczyna remont przedpokoju i łazienki , poprostu nie nardzo mam na to siłę. Planowaliśmy na wiosnę, wszystko jest kupione ,ale wiosna odpada z wiadomych powodów:eek: rany to sprzatanie mnie przeraża

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry