Was nadrobic, to masakara.
Pinka, zrob koniecznie cos z tym swedzeniem. Az mnie zaczyna swedziec jak to czytam, tak tego cholerstwa nie cierpie. Jesli nawet smarowanie nie pomaga, to koniecznie trzeba sprawdzic!
Bosa, pracusiu. Przeciez duzo robisz w swojej firmie (choc nie wiem co, na jakim stanowisku i co za firma, ale widac, ze sie mocno starasz), wiec czemu moga Cie zwolnic, za to, ze pojdziesz na L4? Jestes kurcze w ciazy, nie przysluguja Ci zadne prawa?
Koncia, to M. zalatwil niezle piekarnik. Dobrze, ze Wam nic nie jest, ale musialo to byc straszne przezycie.
Paczek nadal nima. Na bank leza na poczcie! W sobote tam podjade. Dzwonil dzis do mnie 2 razy zastrzezony, pewnie wozek juz jest w sklepie, a ze mialam zajecia, to nie moglam odebrac. Jutro zadzwonie z rana do sklepu i pojedziemy odebrac, hi :-)
Dzis piekny dzien byl, a ja caly w collegu przesiedzialam, buuu. Tak wiosennie bylo

Maly mi strasznie dokucza, bo wypina mi sie dupka z prawej strony i brzuch mam tylko po tej stronie. Kluseczek kochany
Zjadlam pyszny obiadek i ide kota lapac. Swinia zwial mi z ogrodka. Jakiegos kotka do zabawy ma, bo rano mial podrapany nos.
M. spi. Dzis idzie do pracy to i ja sie wyspie. Kurde, mamy wielgachne lozko, a ten spi na mojej polowie i jeszcze mi kordelke zabiera! Noz kuxwa. Ale domek ladnie posprzatal przynajmniej, to ma szczescie.