reklama

Marcóweczki 2011

Witam wieczornie, jakoś przeżyliśmy mszę, Olek nawet z Królami pod szopkę w centrum z M poszedł, potem przyjechali kuzyni i tak zleciało:tak: a teraz po przeczytaniu 80 postów padam:confused2::tak:. Jutro wielebny z kolędą chodzi i choinkę w końcu rozbiorę:tak::-p:cool: żeby w to miejsce w salonie biurko z kompem przestawić a do sypialni łóżeczko skręcić dla Pawełka.:tak::cool::cool:

reklama
crazy sie zestresowalam troche tymi lutowkami ale u nas w takim razie luty jest optymalny dla niektorych z nas ale wiekszosc pewnie dotrzyma terminu mam taka nadzieje ;-)

kurcze tak podgladam ostrozniej te lotowki i tam nastepna pisala ze lekarz glowke diecka juz mogl jej dotknac przy badaniu...matko jedyna...a ja mam termin przed polowa marca...uhhh
wogole to co tu taka cisza??:ninja2:

Ostatnia edycja:
Mam dosc na dzis:(( Niby wiekszosc dnia przesiedzialam lub przelezalam, a tak mnie boli dol brzucha, ze ledwo do toalety chodze:(( Do tego zjadlam dwie pomarancze i jestem tak pelna jakbym dwudaniowy obiad zjadla;/ Na truskawki ze smietana miejsca juz nie znajde, a caly dzien czekalam na wieczor zeby je wszamac;/ Oby do jutra nie zgnily

no mi vetka mowila ze to pewnie wiazadla ale w razie w to zeby lezec i to robie ale figa nic nie daje...pojde pod prysznic po filnie to moze mi ulzy... nie wiem cykam sie jakby moj maly juz mi chcial wyjsc a nie mogl tak mi tam naciska czy ciagnie juz drugi dzien...jutro do poloznej ide z na serio pelnymi gaciami!
:-Dzaraz popuszcze siuski masala przestan:)...ja mojego czuje tam na dole i wszedzie indziej!

TY przestan krakac!! Nic Ci nie wyjdzie a i glowki nie da sie dotkac jak u lutowek. Oby!! Ale mnie tez ciagnie i jak ide do toalety to trzymam z dolu brzuch to mniej boli... co to moze byc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry