reklama

Marcóweczki 2011

a muszę wam powiedziec ze buzia juz mi tak sie zmienia ze hohoo widać iż koncówka ciąży:tak::-D

Pinka a po porodzie się już normalnie wygląda?? Bo ja nie mogę w lustro patrzeć - nos mam jak Gerard Depardieu, a usta jak Angelina Jolie, ale tylko górna warga, a dolną mam całą pogryzioną i te poliki jak u buldoga feeeeeeeee
Edit: a sojówki to dopiero po chwili pęcznieją w żołądku, jesz jesz bo pyszne, a potem gehenna zanim to zejdzie :D

Koncia współczuję :* Dobrze, że w ciąży mamy podniesiony próg cierpliwości na takie rzeczy ;)

Futrzak my też obiad wyjściowy zaliczyliśmy, u mojej mamy :) I muszę coraz mniejsze porcje jeść, bo potem nie mogę oddychać :p No ale co z tego jak już znowu zaczynam być głodna hahahaha Mężu ręce załamuje, bo ja nie lubię sama jeść i on wtedy chociaż musi skubnąć ;)

reklama
Pinus- ja liczę ze może jutro moje paczki dojdą:)

a ja jakbym chciała z domu dzisiaj wyjść to by mi głowę urwało!!!! Tak u mnie wieje ze nawet satelita mi nie odbiera i sfrustrowany eM przycina sobie koło mnie komara:):-D

koncia kochana smiej sie z tego:) ;-)moj kucharzem jest i jak gotuje to cala kuchnia w garach brudnych bo mysli sobie ze tak jak w pracy ktos za nim posprzata a ja jak juz to widze to mam zawal :-Dwiec jak tylko zaczyna swoja przygode kuchenna to mnie nie ma i ide do pokoju zeby sie nie denerwowac:-)

Malinka- tak po porodzie wszystko schodzi wtedy to będe wklęsnieta hahaha z niewyspania przemęczenia i niedojedzenia hehe tak zle i tak nie dobrze.............
Mila- to niezłe wietrzycho tam musicie miec ze az wam antena nie odbiera.....

dzięki dziewczyny :-) staram się nie denerwować, już na dziś wyczerpałam swój limit i nie chcę budzić małego, bo wreszcie poszedł spać po 48h szaleństwa :eek:
A M nieprzejęty już szuka nowej kuchenki, jak dobrze, że pieniądze rosną na drzewach :sorry: zastanawiam się czy to nie było celowe, bo narzekał na tą kuchenkę od miesiąca, bo ma piekarnik gazowy:confused2:

A, jeszcze chciałam napisać o wizycie M u laryngologa w związku z chrapaniem. Dostał skierowanie na operację przegrody nosowej, termin za jakieś 3 miesiące, ale za darmo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wcale nie miałam zamiaru malinko ;-)

A mój mały przywalił mi wczoraj z kolanka w brzuch! Niesamowity widok, jakby mi ktoś kijem próbował zrobić dziurę od środka, a pod dłonią czułam taką twardą kosteczkę. Zupełnie co innego niż dupka :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pinus- ja tylko siedzę przy kompie w tej głuchej domowej ciszy- w tle słychać szalejący wiatr na polu....i czekam jakby miało sie cos stac np.znowu spasc dachówka:)!

Milcia- oby ci tam nic z dachu nie spadło przygód macie dośc

a ja chyba dostanę szału tak mnie całe ciało swędzi ze mogła bym sie zadrapać na smierć łącznie z brzuchem i zadne balsamy olejki nie pomagaja:angry::angry::angry::angry: cos czujeze jak mnie wywali za kilka dni to sie nie pozbieram:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry