reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hello ciężarówy!!!;-)

Witam się dopiero teraz gdyż....noc minęła mi BEZNADZIEJNIE do sześcianu..:baffled::baffled: :-(:-(chyba z 4 razy powstanie do WC, w tym chrapanie męża, kopanie Wikiego po pęcherzu mamuni....zwlekłam się z meeeeeega do bani humorem ok 13 ....siedząc apatycznie do prawie 16 , odpisując Wam tu co nieco czekałam aż mama skończy gotować rosół ( dzięki Ci Panie Boże ,że Ona jest bo w takich dniach jest zbawieniem) - zjadłam rosół...i znów siedzę tu i piszę...dzień mija w zabójczym tempie...ja wyglądam jak monstrum...idę więc zaraz się z lekka ogarnąć i na 18 do kościoła z M. i teściami...po czym wizyta u Nich :eek:
Uwieńczeniem dzisiejszego dnia jest powrót ZATOK :angry::angry: więc ogólnie jest cud, miód i orzeszki :zawstydzona/y:
Powrócę tu jutro może z nieco lepszym humorem bo dzisiejsze marudzenie na nic się tu komu zda...

Ewi...no to widzę ,ze ten cały sprzedawca to cwaniak :baffled::baffled:

Pinka...a ja kisielu tak nie lubiem ;-)

Scarletka...widzę ,że i u Ciebie wszystko nabiera meeeega tampa:-)

Vetka
...no i ode mnie wielkie podziękowania!!!:tak:;-)

Miluś..owszem wysprzątalim całą chatkę na przybycie księdza...ale jak zawsze u Nas kolęda trwała godzinę jak nie lepiej bo tak ksiądz miał gadane tak ta kolęda trwała może z 15 minut:szok::szok::-)

Wierka...zdrówka dla Syncia!!!:tak:

Bosa..kobietko zwolnij trochę...tak nie można!! :baffled: a z drugiej strony takie czasy ,że wiem że musisz...ech:-(

Koncia...tylko spokój Cię uratuje!! Oddychaj kochana;-)

Dobra uciekam ja zrobić coś z tym moim ciężarnym ryjkiem...:baffled::baffled:

Buziaki

papa

NA SERIO CHYBA WSZYSTKIE UCIEKŁY NA BAL PRZEBIERAŃCÓW ja dla odmiany co by nie było nudno walcze z tym cholernym zębem i ni choinki nie przestaje boleć po tym śmiesznym paracetamolu dobrze że sie wczoraj umówiłam do dentysty bo chyba oszaleje jak tak bedzie codziennie

Milusia a właśnie od rana samego powtarzam m że u Milusi to pewnie wiatr głowy urywa bo zawsze jak u nas wieje to u Ciebie jest halny a u nas nawet śnieg dość mocno popruszył

Pinusia tylko sie za dużo nie drap

NA SERIO CHYBA WSZYSTKIE UCIEKŁY NA BAL PRZEBIERAŃCÓW ja dla odmiany co by nie było nudno walcze z tym cholernym zębem i ni choinki nie przestaje boleć po tym śmiesznym paracetamolu dobrze że sie wczoraj umówiłam do dentysty bo chyba oszaleje jak tak bedzie codziennie

ja tam w domu sie lenie:) co do paracetamolu to fajny lek a wyobraz sobie ze ja sie tym z zapalenia oskrzeli musialam TU leczyc zanim antybiotyk dostalam bo nic nie pomagalo prze 1,5 tyg...barany...dobrze ze do dentysty idziesz:tak:a co do swedzenia to na pewno nic powaznego - zdaza sie ...coz poradzic...;-)

Pinus- spokojnie jak wyczytałaś można to mieć pod kontrola tylko trzeba to trafnie zdiagnozować. Na forum bliźniaczym mam jedna dziewczynę z tym problemem- fakt leży w szpitalu z tą choroba ale to dlatego ze bliźniaki i już ma 36 tydz. Ogólnie pisze ze jest oki:)

Papciu- no widzisz jak trafiłaś z moja pogoda:)?! A u Ciebie to jak nie przeziębienie to ząb- zamęcza Cie te choróbska!!! Trzymaj sie dzielnie i walcz ;-):cool2::-D

reklama
nowy awatar ale stara fotka tylko tamta mi sie znudila slubne mam na scianie:-pznowu masz cos podobnego w suwaczku do mnie:-)porod na 12 marca boo ja tez mam 2 miesiace i 6 dn;-)17 go idziemy na scan na lozysko to kupie znowu fotki naszego maluszka i sie wam pochwale o ile cos bedzie widac tego mojego klocka w brzuchu bo ciagle plecami mi na brzuch naciska wiec obawiam sie ze nic nie zobacze:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry