H
Harsharani
Gość
Hej dotarłam w końcu
co do FENOTEROLU to tak jak pisała wetka jak leżałam w szpitalu i dziewczyny go brały to strasznie nimi trząsło ale one napewno nie dostawały tego2 leku co wetka pisała nie zapomne jak przywieżli laske w31tyg z rozwarciem i skurczami i podali jej to w kroplówce szybko puszczone to po godzinie aż łóżko sie trzesło razem z nią później jej zmniejszyli bo laska kiepsko po tym wyglądała
a teraz słuchajcie tego niedaleko mnie jest szpital psychiatryczny i dzisiaj uciekł z niego jakiś psychol ale nic nie trąbili w radio ani w necie no i wysłałam ema do sklepu na drugą strone ulicy a jego nie było ponad pól godz więc zaczełam sie denerwować a on wpadł jak bomba że mam szybko zamykać drzwi i nikogo nie wpuszczać a on niedługo wróci więc mnie nieźle przestraszył za chwile pojawiła sie policja i biegała nam po korytarzu więc ja już panika co sie stało po godzinie wrócił em i sie okazało że ten psychol był pod naszym sklepem wpadł w szał napadł na naszego sąsiada i rozwalił mu głowe butelka emowi ukradł czapketą nowa co mu kupiłam na świeta a że kuźwa pod naszym sklepem jest lodowisko bo nie dosyć że z górki to jeszcze nikt tam nie sypie to sie wszyscy poprzewracali a gościu zwiał i jak sie okazło był na naszej klatce i widział gdzie em wchodził do domu jak mi podawał zakupy oczywiście policja przyjechała po ponad godzinie od zgłoszenia a gościu zanim zaatakował sąsiada zaczepiał innych przechodniów w tym jakieś babcie i chwała Bogu żadnej nic nie zrobił bo na tej ślizgawce żadna by pewnie nie uciekła a oni spacerkiem we 2 go szukali normalnie aż sie we mnie gotuje ze szpitala też go szukali aż 1 lekarz i pielęgniarz kurka a oni sie później dziwią że co rusz ktoś z tamtąd ucieka jak grupa np30osób idzie z 1 pielęgniarką na spacer!!!
Najbardziej mnie ta policja rozwala kurka loto jakiś psychol rozwala ludziom głowy a on se w 2 przyjadą i spacerkiem szukają mało tego nie przyjeli zgłoszenia o przestepstwie ani od ema ni od sąsiada bo stwierdzili że nie mają takiego obowiązku normalnie parodia bo oczywiście go nie złapali!!!!!
nie omieszkam normalnie do lokalnej gazety napisać bo to jest nie do ludzkiego pojęcia
Papcia, jak bylismy mali, to jak ktos byl...no glupkowaty...i nie mialo sie jeszcze oglady doroslego
Ty i tak spokojna jestes, bo ja bym panikowala jak glupia.
Tym bardziej, ze brat mojego ojca choruje na schizofrenie (u was w szpitalu tez byl
Katjusza, fajnie, ze macie te zakupy...
I znow mialam napisac duzo, ale cos mi sie z oczami porobilo i litery mi sie troja....
Madzik, tak na szybko jeszcze dodam, ze u mojej mamy wydarzyl sie cud powigilijny i ksiadz nie wzial koperty! Pogadal troche, dowiedzial sie, ze ojciec nie ma pracy itp i stwierdzil, ze przeciez jak oni w goscie chodza to im tez nikt kopert nie daje.. A jak chca dac na tace badz remont dachu to jest konto koscielne...
Pastela, widze, ze wy tez macie przejscia z mowa... U nas podobnie.. I co do wrozek mam takie samo podejscie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jutro po nią jedzie.
a nie wyrażasz tam zgody na przetwarzanie danych, więc w sumie nic nie tracisz. Ja np nie mam konta na żadnym portalu społecznościowym, a mój mail to skrzynka na śmieci
więc pewnie mi machnie jakieś głupoty, ach ta ludzka ciekawość. Tak samo nie wierzę w horoskopy, a zawsze je czytam i zapominam po minucie, tak z czystej ciekawości.

Juz sama nie wiem czy to normalne... cisnie mnie cos w dole brzucha i ulge przynosi tylko lezenie na boku z podwinietymi lekko nogami:-( O lezeniu na plecach moge zapomniec taki bol przy tym czuje. W dodatku mala tak kopala wczoraj, ze myslalam, ze nogami wystukuje numer na porodowke... Jak tak dalej pojdzie to w Pl urodze
Zebym go w calosci nie przespala! I zebym nie zalala pol lazienki plynem do czyszczenia wanny, bo znow bede sprzatac to ponad godzine
I niech sie ta cholerna obraczka znajdzie