• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Hej dotarłam w końcu
co do FENOTEROLU to tak jak pisała wetka jak leżałam w szpitalu i dziewczyny go brały to strasznie nimi trząsło ale one napewno nie dostawały tego2 leku co wetka pisała nie zapomne jak przywieżli laske w31tyg z rozwarciem i skurczami i podali jej to w kroplówce szybko puszczone to po godzinie aż łóżko sie trzesło razem z nią później jej zmniejszyli bo laska kiepsko po tym wyglądała

a teraz słuchajcie tego niedaleko mnie jest szpital psychiatryczny i dzisiaj uciekł z niego jakiś psychol ale nic nie trąbili w radio ani w necie no i wysłałam ema do sklepu na drugą strone ulicy a jego nie było ponad pól godz więc zaczełam sie denerwować a on wpadł jak bomba że mam szybko zamykać drzwi i nikogo nie wpuszczać a on niedługo wróci więc mnie nieźle przestraszył za chwile pojawiła sie policja i biegała nam po korytarzu więc ja już panika co sie stało po godzinie wrócił em i sie okazało że ten psychol był pod naszym sklepem wpadł w szał napadł na naszego sąsiada i rozwalił mu głowe butelka emowi ukradł czapke:( tą nowa co mu kupiłam na świeta a że kuźwa pod naszym sklepem jest lodowisko bo nie dosyć że z górki to jeszcze nikt tam nie sypie to sie wszyscy poprzewracali a gościu zwiał i jak sie okazło był na naszej klatce i widział gdzie em wchodził do domu jak mi podawał zakupy oczywiście policja przyjechała po ponad godzinie od zgłoszenia a gościu zanim zaatakował sąsiada zaczepiał innych przechodniów w tym jakieś babcie i chwała Bogu żadnej nic nie zrobił bo na tej ślizgawce żadna by pewnie nie uciekła a oni spacerkiem we 2 go szukali normalnie aż sie we mnie gotuje ze szpitala też go szukali aż 1 lekarz i pielęgniarz kurka a oni sie później dziwią że co rusz ktoś z tamtąd ucieka jak grupa np30osób idzie z 1 pielęgniarką na spacer!!!
Najbardziej mnie ta policja rozwala kurka loto jakiś psychol rozwala ludziom głowy a on se w 2 przyjadą i spacerkiem szukają mało tego nie przyjeli zgłoszenia o przestepstwie ani od ema ni od sąsiada bo stwierdzili że nie mają takiego obowiązku normalnie parodia bo oczywiście go nie złapali!!!!!
nie omieszkam normalnie do lokalnej gazety napisać bo to jest nie do ludzkiego pojęcia

Papcia, jak bylismy mali, to jak ktos byl...no glupkowaty...i nie mialo sie jeszcze oglady doroslego ;) To mowilo sie danej osoby, zeby sie uspokoil, bo go do Gniezna wywioza...
Ty i tak spokojna jestes, bo ja bym panikowala jak glupia.
Tym bardziej, ze brat mojego ojca choruje na schizofrenie (u was w szpitalu tez byl ;) ) i wiem na co taka osobe stac...

Katjusza, fajnie, ze macie te zakupy...

I znow mialam napisac duzo, ale cos mi sie z oczami porobilo i litery mi sie troja....

Madzik, tak na szybko jeszcze dodam, ze u mojej mamy wydarzyl sie cud powigilijny i ksiadz nie wzial koperty! Pogadal troche, dowiedzial sie, ze ojciec nie ma pracy itp i stwierdzil, ze przeciez jak oni w goscie chodza to im tez nikt kopert nie daje.. A jak chca dac na tace badz remont dachu to jest konto koscielne...

Pastela, widze, ze wy tez macie przejscia z mowa... U nas podobnie.. I co do wrozek mam takie samo podejscie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tak czytam o "koledzie" i chyba zaczne zwarcac uwage komu domofonem drzwi otwieram ;-)

a na marginesie ( nie zeby was straszyc) slyszalyscie o tej kobietce co ma swinska grype i zrobili jej cesarke w 27 tygodniu? podobno chlopczyk ok- ale ona lezy w spiaczce..
kochane oby zadne chorobsko nas niedopadlo!!

dziekuje bardzo za odpowiadzie w sprawie FENOTEROLU ja go biore juz prawie dwa tygodnie na poczatku sie zle po tym czułam, trzęsawka wiadomo i serce, ale jakos sie organizm przyzwyczaił i jest lepiej:)

Ojj coś się dzisiaj obijacie ;) Zdążyłam skoczyć do mamy na pierogi, pogadać, dostałam pościel w misie po moim bracie, a drugą mama sama szyje, taka biała w śliczne niebieskie listki :) Takim oto sposobem będę miała 4 pościele :O

U nas świnia dopiero sie rozkręci, bo roztopy się zaczęły :/ Jak jest mróz to bynajmniej żadne choróbska się nie wyklują..

M kupił używaną kuchenkę na allegro za 100zł. No ciekawe co z tego będzie. Przynajmniej ma piekarnik elektryczny.:-p jutro po nią jedzie.

papcia, ale historia, pewnie nieźle się nerwów najadłaś :baffled:

Pastela, z tą wróżką to pewnie masz rację, ale i tak sporo wysiłku włożyłaby wtedy, żeby zdobyć klienta, bo Mili mówi, że kilka stron a4 dostała :shocked2: a nie wyrażasz tam zgody na przetwarzanie danych, więc w sumie nic nie tracisz. Ja np nie mam konta na żadnym portalu społecznościowym, a mój mail to skrzynka na śmieci :-D więc pewnie mi machnie jakieś głupoty, ach ta ludzka ciekawość. Tak samo nie wierzę w horoskopy, a zawsze je czytam i zapominam po minucie, tak z czystej ciekawości.:sorry2:

Właśnie wyczytałam, że liczne badania wykazały, że karmienie piersią zmniejsza ryzyko powstawania nowotworów piersi i jajników...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ano najadłam sie strachu do teraz mam schizy jak emek do garażu wychodzi jutro wyśle go do sklepu to pewnie będa coś wiedziały bo ten sąsiad co mu głowe roztrzaskał to właściciel. Wkurza mnie to już coraz bardziej bo np latem jest multum takich ucieczek a oni mimo zgłaszania problemu nic sobie z tego nie robią pamietam jak ładnych pare lat wstecz uciekł gościu gwałciciel i koło tego szpitala jest lasek i jezioro i tam grasował dobry miesiąc napadał na kobiety i myślicie że go złapali?! najgorsze jest to że zaraz obok jest szkoła i kawałek dalej przedszkole dorosły w razie w sobie poradzi a dziecko? raczej nie

na pocieszenie dostałam w końcu reklame z kauflanda bo u nas to rarytas przynoszą dla całej kamienicy na skrzynke na listy a że dobrze sie palą w piecu to kto pierwszy buchnie wszystkie ten lepszy no i ja dostałam dzisiaj pól reklamy heheh i SĄ MOJE POJEMNIKI NA CIUSZKI W PROMOCJI w końcu!!! wsiadam rano w bus i jade na szarże bo jak szarańcza babć wpadnie na wyprzedaż to pozamiatane bedzie kupie jeszcze proszek i zaczynam pranko i prasowanko dla laluni

Witam sobotnio...
Ja tu widze pierwsza z samego rana. Zostalam brutalnie obudzona przez emka. Rozbijal sie od 5 rano po mieszkaniu i szukal obraczki. Nie znalazl, wiec pewnie zgubil, ale on twierdzi, ze nigdy w zyciu nic nie zgubil... szkoda, ze obraczka musiala byc pierwsza... Ale w sumie to dziwne bo z reki mu raczej nie spadla bo jest raczej ciasniejsza niz luzniejsza. On twierdzi, ze tak jak zawsze polozyl ja po przyjsciu z pracy na stoliku... ale gdyby polozyl to by byla co nie.... Troszke mi przykro:(( Wiem, ze to nie specjalnie, ale jak pomysle, ze moi rodzice czy dziadkowie maja te same obraczki od tylu lat, a on po 7 miesiacach zgubil to ryczec mi sie chce.....:-(:no:

Do tego znow pol nocy sie z boku na bok przekladalam przez ten bol brzucha:wściekła/y: Juz sama nie wiem czy to normalne... cisnie mnie cos w dole brzucha i ulge przynosi tylko lezenie na boku z podwinietymi lekko nogami:-( O lezeniu na plecach moge zapomniec taki bol przy tym czuje. W dodatku mala tak kopala wczoraj, ze myslalam, ze nogami wystukuje numer na porodowke... Jak tak dalej pojdzie to w Pl urodze:(((

Oby dzisiejszy dzien byl lepszy niz wczorajszy:tak: Zebym go w calosci nie przespala! I zebym nie zalala pol lazienki plynem do czyszczenia wanny, bo znow bede sprzatac to ponad godzine:zawstydzona/y: I niech sie ta cholerna obraczka znajdzie:tak::wściekła/y:

reklama
Witam się i ja! zanim Wasza produkcja ruszy:-D
u mnie kolejna ciężka noc - znowu do po 3 kręciłam się jak glupia, w każdej pozycji było niewygodnie i brzuch przeszkadzał:-( Zosia w brzuszku szaleje na całego czy to dzień czy noc bez różnicy:-) musze dzisiaj zebrac sily i troche ogarnąć chatkę, bo znowu zaczyna tu wyglądać jakby bomba spadla...
papciarkowa współczuję przeżyć:tak: niech Twój M. idzie na komisariat albo na komendę pod którą podlegacie i powie na dyżurce że żąda ściagania i ukarania tego gościa za kradzież czapki, wprawdzie to nie przestępstwo ( bo podejrzewam że czapka nie była warta więcej niż 250 zł) tylko wykroczenie ( chyba że odebrał ją emowi przy użyciu siły a to już zmienia kwalifikację) ,ale sprawca znany wiec tym bardziej warto... jak go w końcu złapią to pewnie i czapka też, wierz mi pewnie tych dwóch policjantów, którzy nieudolnie szukali uciekiniera, byli jedynymi na tej zmianie w Waszym rejonie, co wielu może dziwić, ale to już temat rzeka i problem naszych władz w państwie:wściekła/y:
masala widzę że i Tobie dolegliwości ciążowe dają ostro w kość:-( pozycja na plecach na dłużej nie jest dobra bo dziecko już duże i swoim ciężarem uciska i boli - mnie tez:-( a znowu od leżenia w jednej pozycji tez można fiola dostać i kółko się zamyka - ja sie pocieszam że już nie dużo zostało ;-)
obrączka się znajdzie - zobaczysz:tak: mój M. tydzień po ślubie na naszym wspólnym pierwszym małżeńskim wyjeździe wygiął obrączkę, wspinając sie na ściance w kąpielisku termalnymi na Slowacji - tak mi chciał zaimponować, że pokaleczył całą rękę, o mało co nie tracąc palca:-(

teraz lece, bo Hanula przestawia zawartość szafek w kuchni..
miłego dnia pa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry