K
koncia
Gość
hej laseczki :-)
kolejna nocka udana, 3 razy siusiu i bez bólu, zasypiałam od razu
dziwne to, ale cieszy i niech tak zostanie.
M obudził mnie tulaskiem i niestety mu uciekłam, bo siusiu się odezwało i głodne dziecko zaczęło katować mój brzuch
Regularnie o 8 robimy się głodni, bez różnicy czy mogę pospać dłużej czy nie, wstaję o 8.
No i śpiąca jestem dalej, ale może się rozbudzę, bo dziś wreszcie będę miałam moje meble, na które czekam od listopada
Także dzionek będzie pracowity, bo zawsze stoję nad M i tak się zmęczę jakbym sama wszystko zrobiła
A tu mamy cały komplecik do złożenia
A jeszcze trzeba jechać na zakupy jedzeniowe, ale to dla mnie rozrywka po wczorajszym siedzeniu na 4 literach. Zaraz wybudzę mojego ukochanego, bo pora się zebrać i jechać po moją kuchnię 

kolejna nocka udana, 3 razy siusiu i bez bólu, zasypiałam od razu
dziwne to, ale cieszy i niech tak zostanie.M obudził mnie tulaskiem i niestety mu uciekłam, bo siusiu się odezwało i głodne dziecko zaczęło katować mój brzuch
Regularnie o 8 robimy się głodni, bez różnicy czy mogę pospać dłużej czy nie, wstaję o 8.
No i śpiąca jestem dalej, ale może się rozbudzę, bo dziś wreszcie będę miałam moje meble, na które czekam od listopada
Także dzionek będzie pracowity, bo zawsze stoję nad M i tak się zmęczę jakbym sama wszystko zrobiła
A tu mamy cały komplecik do złożenia
A jeszcze trzeba jechać na zakupy jedzeniowe, ale to dla mnie rozrywka po wczorajszym siedzeniu na 4 literach. Zaraz wybudzę mojego ukochanego, bo pora się zebrać i jechać po moją kuchnię 

a ja nie mogę tak bez niego i od 6 się kręcę po pokoju myśląc co by tu robić ........
i to jeszcze sama, a co ja mogę, że mnie jakieś resztki energii naszły
, a może trochę ruchu dobrze mu zrobi ;-)