Czesc Sloneczka

)
Jak tam Walentynkowe nastroje? Swietuje ktoras?? Ja zapytalam Emka kilka dni temu co robimy w Walentynki, a on odparl, ze to co rok temu, i dwa lata temu i trzy lata temu itd... a jako, ze nic sobie nie przypomnialam to odparl, ze o to chodzilo, dzien jak codzien

) No wiec skoro dzien jak codzien to olewam Walentynki i gdzies przeczytalam, ze dzis jest tez Dzien Prezerwatyw... wiec ja swietuje to drugie...

)
Nocka jako taka dzisiaj wiec nie najgorzej z energia moja w poniedzialek... w planach dokonczyc wreszcie pakowanie torby do szpitala!! Poprasowac reszte ubranek malej, ktorych jakim cudem nie wyprasowalam, wstawic kolejne pranie, porobic kopytka na obiad no i chcialam sie zabrac za mycie okien w salonie...ale pada wiec to zalezy od laskawosci szkockiej pogody

)
Tymczasem mykam zrobic sniadanie, bo w przeciwnych wypadku Amelka mi dziure w brzuchu z glodu wykopie

)
dove mam juz prawie wszystko... zostal nam tylko jakis bujak... ale nie wiem czy chce tylko na zasadzie lezaczka czy taki ze moze sie dziecko w nim bujac i nie mam karuzeli na lozeczko...ale za to mam dwa projektory wiec na poczatek nie potrzebuje niby tej karuzeli, a przeczytawszy te ksiazke "jezyk niemowlat" utwierdzam sie w przekonaniu, ze im mniej ******* kupie tym lepije

Tak wiec sama nie wiem czego jeszcze ki potrzeba

)
Co do termometru to tez sie ciesze, ze mam rteciowy, jemu przynajmniej ufam

)
magnolia pozyczyliscie koledze 6 tys?? wow!! Odwazni byliscie... w zyciu bym takich pieniedzy nie pozyczyla, zwlaszcza, ze tez sie kilka razu przeliczylam

( ale na szczescie nie z taka kasa...
katjuszka ja tez spuchnieta po nocy jak buldog... jak ja sie ciesze, ze emek nie musi mnie z rana ogladac, bo by chyba sie rozwiodl

P
koncia chcesz nas przeleciec? nono

P Co do porodu na ulicy to ja mam bardziej wizje, ze wody mi na ulicy odchodza i z taka mokra plama musze sie przeieszczac

)
Martus trzymaj sie i poczekaj jeszcze troszke

)
Ruda ja chetnie z Toba sie tej kawki napije

) Ale Ty robisz

Bo ja ciagle w lozku zalegam

)
Agnes moja kolezanka tez urodzila, a mila byc po mnie

( Pocieszam sie tylko, ze im dluzej moja mala bedzie w brzuszku to dla mniej lepiej
Buziaczek napisz jak tam wizyta u dentysty...