Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam laktator - dostałam tu w szpitalu. Wielki jak dojarka do krów i podobnie ciągnie - w ramach sukcesu: przez całą noc i ranek udało mi się ściągnąć UWAGA!!!! 3 ml!!!! Wow!Bosa- tak to juz jest ze zanim pojawi sie pokarm to 2-3 dni jak masz przy sobie laktator to spróbuj odciagnąc sobie pokarm szybciej ci polecija odrazu zabieram ze soba do szpitala zeby udrożnic kanaliki
Harsh, ja wcale ze Stellką nie walczę. Nie uważam, żeby butelka była ostatecznym złem. Wolę już butelkę, niż traktowanie karmienia niczym tortur i zrażenia się do tego. Ale niestety muszę walczyć ze wszystkimi w szpitalu, żeby mi pozwolili nakarmić głodne dziecko - bo patrzą na mnie jak na wariatkę, która NIE CHCE karmić naturalnie. A ja po prostu pokarmu nie mam! A nawet gdybym nie chciała karmić naturalnie, to jestem dorosłym człowiekiem i to mój wybór! Wkurza taki terror laktacyjny.Bosa, nie walcz ze StelkaButelka to nie jest takie okropne wyjscie czasami i szok, ze musialas placic, zeby normalnie zostac potraktowana
![]()
a co z wierka trzebiska dawno ich nie widzialam na bb![]()