Witam sie z poranną kawą :-) Za oknem nadal szaro i buro.. Moje dziecko chyba nie chce juz na to patrzeć bo przeszła samą siebie i spała do 10

Nie chcecie wiedzieć jak wyglądał jej pampers
Patiku, poprawy humoru!
Alamiqa, łączę się w bez-spacerowym bólu. U nas co prawda noce są normalnie przesypiane, ale w dzień to na rzęsach staję, żeby Księżna nie jęczała..
Julia, a kiedy będziesz konsultować z lekarzem to RTG? Oby to nic poważnego nie było &&&
Koncia, Malina - gratki dla chłopaków! Gaba do tego tygodnia w ogóle nie była zainteresowana pozycją inną niż horyzontalna, a jak ją wsadziłam do fotelika tydzień temu to całą drogę do Berlina próbowała siadać.. I tak już jej zostalo, więc zaczęliśmy się zastanawiać nad obniżeniem łóżeczka, bo teraz to juz nie znamy dnia ani godziny ;-)
Fifronko, skierowanie dostalismy, bo mloda nie chciała leżeć na brzuchu a polożona na nim nie podpierała się w ogóle rękami. Teraz juz właściwie to robi, więc nie wiem co będziemy rehabilitować ani jaką metodą, ale na pewno napiszę wieczorem jak było :-)
Spring, buziaki dla Ani! Czyli dzisiaj jest ostatni dzień twojego macierzyńskiego? Ja mam to jutro :-( i już mnie to przygnębia