reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Koncia wymęcz małego potworka na brzuszku to Ci padnie ;)

Serwisant zadzwonił i wg niego wszystko należy popsikać jakimś sprayem, który był w pudle (raczej nie) i w ogóle nie wiem o czym on do mnie rozmawiał, wróci eMek to się tym zajmie, bo to nie na moją głowę ech..

reklama
Właśnie zauważyłam, że eMowi nie chciało się wyjąć wózka z samochodu i pojechał z nim do pracy:wściekła/y: Dobrze, że nie mam go pod ręką bo bym go zabiła normalnie! Na dodatek zgubiłam kluczyki od drugiego auta.. Jednym słowem jestem uziemiona :oo2: A chciałam zaryzykować i wyjść z marudą na spacer...

Malina, ale jak? Tak bez oglądania wózka stwierdził co jest i jak to naprawić? :confused:

Tak i w dodatku ja nie za bardzo umiałam nawet opisać co "nie działa" hahaha Może myślał, że jak baba to nagada o zapadkach, imbusach i innych ślubkach i sajonara.. Ale mu powiedziałam, że mąż wróci, popsika (choć nie wiem gdzie ten spray), dokręci i do niego zadzwoni ;)

malina, męczę ile się da, ale on się kula na plecy, więc to jest walka bez końca, a jak się kulnie na plecy to maruda. No i coś go to nie wymęczyło, ale to jest jedyne oprócz karuzeli, co można z nim robić, bo na zabawki płacze i nadal nie wiem czemu :( bym musiała z nim łazić cały dzień, żeby był względnie szczęśliwy:sorry2: A mi się coś nie chce... wszystko gotowe do wyjścia, a ja bym najchętniej poszła spać ehh
A, i kima sobie dalej hehe, więc jednak się zmęczył, ale nie chciał zasnąć... już 40min chyba kima :szok:

pabella, to ci M :no: zagryzłabym...

dzień dobry!
kurcze felek moja Zosia zaczyna tak w łóżeczku wyrabiać, że całe się rusza, trzeba podokręcać:tak: dzisiaj spałyśmy razem w pokoju, no i przez rzucanie sie, kopanie po szczebelkach i ogólne hałasowanie Zośka znowu wybudziła mi Hankę, więc miałam noc do kitu, ale na szczęscie kawa troche mnie na nogach trzyma:) no i pomimo że Zosienka wypija na noc mm, to budzi sie na jedzonko w nocy, więc chyba znowu jej zapotrzebowanie na mleczko wzrosło, póki co jest to jedna pobudka, wiec nie bede narzekac...w przyszlym tygodniu zaczynamy się karmić papkami warzywnymi:-D muszę kupić łyżeczki:tak: na razie jestem na etapie zbierania przepisów na jedzonko i słoiczków:tak: ciekawa jestem co mi wyjdzie z tego gotowania:-D

malinkaa może emek po męsku wyjaśni temu gostkowi co i jak, bo przecież musicie mieć sprawny wózek jak najszybciej!
pabella ach te chłopy:wściekła/y: a masz chustę?
spring wszystkiego naj dla Ani:-)
koncia poprawy humorku dla Maksia:-) miłych zajęć na elce;-) ja też zdałam za 5 razem:zawstydzona/y: robiłam prawko jak miałam 17 lat:tak:
Scarletka zabiegana kobieto:tak: życze sprawnego załatwiania i fajnej imprezki dla Piotrusia:-) koniecznie się pochwal co wybraliście na wakacje:-)

Pabella macierzyński mi się kończy,ale jako nauczyciel mam jeszcze do wykorzystania urlop wypoczynkowy w wymiarze 56 dni;-)+2 tygodnie dodatkowego urlopu macierzyńskiego

Alamiqa buziaczki dla Ali z okazji 7 miesiączka:-D:-D

Pabella macierzyński mi się kończy,ale jako nauczyciel mam jeszcze do wykorzystania urlop wypoczynkowy w wymiarze 56 dni;-)+2 tygodnie dodatkowego urlopu macierzyńskiego

Ale dzisiaj chyba już właśnie te dwa dodatkowe ci się kończą? czy masz jeszcze jakieś inne dodatkowe?
Zawsze zazdrościłam nauczycielom takiej ilości wolnego w roku...

reklama
Ale dzisiaj chyba już właśnie te dwa dodatkowe ci się kończą? czy masz jeszcze jakieś inne dodatkowe?
Zawsze zazdrościłam nauczycielom takiej ilości wolnego w roku...

Kurcze, nie wiem... Wiem tylko,że 28 września powinnam wrócić do pracy. Aaa chyba przy drugim dziecku urlop macierzyński trwa dłużej (?)

Do góry