Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze, że nie mam go pod ręką bo bym go zabiła normalnie! Na dodatek zgubiłam kluczyki od drugiego auta.. Jednym słowem jestem uziemiona
A chciałam zaryzykować i wyjść z marudą na spacer...
A mi się coś nie chce... wszystko gotowe do wyjścia, a ja bym najchętniej poszła spać ehh
zagryzłabym...
dzisiaj spałyśmy razem w pokoju, no i przez rzucanie sie, kopanie po szczebelkach i ogólne hałasowanie Zośka znowu wybudziła mi Hankę, więc miałam noc do kitu, ale na szczęscie kawa troche mnie na nogach trzyma
muszę kupić łyżeczki
na razie jestem na etapie zbierania przepisów na jedzonko i słoiczków
ciekawa jestem co mi wyjdzie z tego gotowania
a masz chustę?
robiłam prawko jak miałam 17 lat
życze sprawnego załatwiania i fajnej imprezki dla Piotrusia:-) koniecznie się pochwal co wybraliście na wakacje:-)Pabella macierzyński mi się kończy,ale jako nauczyciel mam jeszcze do wykorzystania urlop wypoczynkowy w wymiarze 56 dni;-)+2 tygodnie dodatkowego urlopu macierzyńskiego
Ale dzisiaj chyba już właśnie te dwa dodatkowe ci się kończą? czy masz jeszcze jakieś inne dodatkowe?
Zawsze zazdrościłam nauczycielom takiej ilości wolnego w roku...