reklama

Marcóweczki 2011

Widzę że drugi raz padło pytanie jak dodać suwaczek :)

1.Wchodzimy na stronę gdzie można zrobić suwaczek np. suwaczki.com , tam zgodnie z instrukcją robimy suwaczek :) Dostajemy 4 kody wybieramy BBCode i kopiujemy :)
2.Później logujemy się na forum na górze w lewym rogu jest pasek :
krok 2.jpg
3.Tam wybieramy "Edytuj sygnaturę" :
Krok 3.jpg
4.Wyświetla nam się strona z oknem do edycji sygnatury i tam wklejamy wcześniej skopiowany kod suwaczka :) :
krok 5.jpg
jak się wklej kod to się pokaże suwaczek tak jak u mnie na zrzucie ekranu :) Dajemy "Zapisz sygnaturę". Mam nadzieję że pomogłam :)

reklama
Hello!
Początek tygodnia to i produkcja ruszyła z kopyta
laugh.gif
A ja od rana w rozjazdach. Mama rano przyjechała popilnować Ani,a ja z Jaśkiem pędziłam do szpitala do kontroli. Tam byłam chyba 20-sta w kolejce,bo tyle ludzi czekało do chirurga
shocked.gif
Na szczęście okazało się,że rana ładnie się goi. W piątek mamy przyjechać na zdjęcie szwów. Jak wróciłam okazało się ,że mała darła się za mną z godzinę. W końcu mama wzięła ją do wózka na spacer i dopiero wtedy przestała płakać
eek.gif
Ciekawe jak by to było, gdybym nie wzięła tego urlopu zdrowotnego. Może mała przechodzi teraz jakiś lęk separacyjny albo coś w tym stylu. Szał normalnie
cool.gif

lokata oj współczuję wizyty w tym "wspaniałym" urzędzie
eek.gif
Oby udało Ci się wszystko załatwić:tak:

Malina fajnie jak kasa wpływa na konto,nie? Zaraz człowiek jakoś tak lepiej się czuje
laugh.gif

katjusza to ja Cię podziwiam z decyzją o tak szybkim zajściu w ciążę:tak: Odważna jesteś:tak: Po prostu prawdziwa matka!:-)

Patris gratki dla Kacperka z okazji 5 miesiąca;-)

reklama
Koncia tak Kochana, u nas jedna butla na noc od zawsze..
Madzik nie wiem skąd ;) Może te pachnące blond włoski i uśmiechy z rana dodaja mi pałera.. A ze spaniem to się nie uda, sama nie dam rady, a eM musi się wyspać do pracy, więc zależy od niego..
Marlena, Mila szacun!!!!
Spring Jasio dzielny facet, szybko sie pozbierał :)

Byliśmy na spacerku z drzemką, zjedliśmy obiad, i Jasio i ja, teraz go wybawiam, żeby skimał i nacieszył się tatą jak wróci ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry