H
Harsharani
Gość
prosze o wejscie na zamkniety, bo nie uwierzycie!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bez komentarza jak to można zepsuć przeszłej pannie młodej nastrój...
a gdzie dokladnie??...

Ja biore Falvit mama i w tym mam wszystko.Dziewczyny mam pytanie. Brałam do tej pory centrum materne ale mi sie juz skonczyła i jak chciałam kupić w aptece to okazało się że ją wycofali i farmaceutka powiedziała że w zamian centrum materny moze byc prenatal dha.. ale jak wrociłam do domu okazało sie ze w prenatalu nie ma nawet kwasu foliowego. Czy moze Wy tez bierzecie prenatal dha i jest ok??? czy oddzielnie kupujecie tez kwas foliowy??
mieszkam od niego 5km
,ja niby moge chodzic ale musze miec obstawe(ze wzgledu na omdlenia) i własciwie to jestem uziemiona bo nie chce ciagle kogos prosic o opieke jak mam gdzies isc wiec chodze tylko po osiedlu i do sklepu,po drugiej stronie ulicy i jak z niego wracam to jakbym jakis maraton zrobiła;-)

...a juz myslalam, ze nie ma tutaj nikogo z okolic...

jeahhhh....
hehe- M mnie nie puści tak "daleko" samej autem. Może gdybym była normalnie na chodzie a nie zależana w domku od 2 miesięcy to nie byłoby problemu. A tak to on sie boi. W sumie się mu nie dziwiemilutek- o kurka to godzinka drogi...a juz myslalam, ze nie ma tutaj nikogo z okolic...
jeahhhh....
no to kiedy na herbatke wpadasz??
![]()