futrzakowa
yea! to ja!
malina - uwielbiam jodły kaukaskie:-)
Bosa chyba odpoczywa po swoich targach...
Bosa chyba odpoczywa po swoich targach...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow jaka gęsta- mała ale ślicznaodnośnie choinki ,zawsze mamy zywa w ostatnim roku kupiliśmy małą do wsadzenia , kosztowala naprawdę sporo a i tak nic z niej nie było

jakby nie bylo to zaszczyt miec malenstwo w brzuszku:-)
a szczupla bylam i raczej wielkiego ciezaru jeszcze nie dzwigam...ale nie uwazalam tego za dziwne...cholerka to ja musze z lekarzem moim pogadac
a Ty wracaj do zdrowia:-)
zazdroszcze niepalacym:-)
to bylo straszne
...ja tylko raz w zyciu w ciagu trzech dni...budzilam sie z takim widokiem...w Zakopanym na majowce....pieknieeee!!!
ja mowie to dlaczego nikt mi nie powiedzial wczesniej, zebym sobie dodatki dobrala jak byla suknia, przeciez mowilam ze na pierwszej przymiarce bede to robic...a ona ze to nie jej zmiana byla
a ja do niej mowie....ale to do jasnej cholery jeden sklep jest!!!!...no nic babka mnie juz uspokoila i wytlumaczyla ze maja teraz wzprzedaz i nawet suknie ktore byly tylko do przymiezania musza sprzedac. To nic mowie, ze welon na sucho dopasuje...i opisuje jaki to byl...bialy, krotki, bujny....a ona mowi , ze maja tylko takie w kolorze ekri...i ja jej tlumacze, ze taki mialam na glowie, a ona do mnie, klijentki, ktora 4 tysiace jej zostawia mowi mi, ze "chyba sie cos pani pomylilo"...powylam sie, wydarlam po babce...zjeb*lam. Oczywiscie moj tez nie wytrzymal i tez sie darl. bo dopoki zaliczki nie zostawilismy bylo wszystko super...a teraz w dupie nas maja

. Coś czuję, że niestety jesień się rozgościła na dobre, bo zimno, ze hoho 
( albo raczej byłyśmy, bo niestety już nie mieszkam w Polsce ponad 5 lat ), widoczek za oknem przepiękny :-)

, gdybyś bliżej mieszkała to podesłałabym Ci mojego męża, bo on jest specem od zepsutych rzeczy