reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ruda- trzymam kciuki żeby wizyta była owocna:):-):-) i pamiętaj nie denerwuj się- bierz głębokie wdechy- będzie dobrze:):tak::tak:

Futrzaczek- a Ty znowu o tych Świętach:):-) Robisz nam zachcianki których nie możemy mieć JUŻ jak inne rzeczy:):-D
Przez Ciebie zaczynam myśleć o białych górach i takim widoku z okna..

20100205117.jpg

P.s. co do wchodzenia po schodach to tak samo miałam wczoraj u mamy. Weszłam tylko żeby jej coś przekazać- pokonując kilkanaście schodów a ona do mnie- czy ja biegłam i żebym usiadła bo nie mogłam powietrza złapać a miedzy wdechami jeszcze chciałam do niej mówić- tylko na mnie nakrzyczała ze jej tu zaraz zemdleje z niedotlenienia.:baffled:

w ciąży z Piotrusiem byłam flakiem, a w tej np wczoraj poszłam z chłopakami na spacer, lecieli za mną i krzyczeli: mama, co ty tak pędzisz;) a ja nie odczułam tego biegu..

hej dziewczyny
wy to jak zwykle z samego rana, bladym świtem zaczynacie.....

Milutek zazdroszczę ci takiego widoku...mmmmmmm... lubię góry, choć nieczęsto jeżdżę. chciałam w tym roku, ale K. nie dostał urlopu, więc się nie udało. on się śmieje, że i tak bym po górach nie pochodziła, bo ja na 1 piętro ledwo włażę :))))))))))

Buuuuziiiioooleeeee i miłego dnia :)

Dziewczyny jak którejś się podoba to pakować walizkę i przyjeżdżać na wakacje:-):-).
Ja kocham miejscowość w której mieszkam za jej spokój:)i klimat- no dobra dam wam bliższe namiary gdzie to takie widoki mam z okna. Mieszkam 800m od rodzinnego domu Brodki:):-):-)

ja uwielbiam góry...a za taki widok z okna oddałabym chyba życie... :-) cudowny! jak dzidzia podrośnie to już wiem gdzie przyjadę na parę dni:-D hehe ;-) oczywiście w zamian zapraszam nad morze :-D

reklama
ja uwielbiam góry...a za taki widok z okna oddałabym chyba życie... :-) cudowny! jak dzidzia podrośnie to już wiem gdzie przyjadę na parę dni:-D hehe ;-) oczywiście w zamian zapraszam nad morze :-D
Ja naprawdę nie żartuje:)ZAPRASZAM:):) Mam cały domek do Waszej dyspozycji- puki co to jesteśmy w nim sami a mamy 4 pokoje także naprawdę- mentalność ludzi tu taka jest że drzwi zawsze dla znajomych są otwarte. Górale są gościnni:)

a nad morze mogłabym się spakować w ciągu 5 min:)hihihihii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry