reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dobranocka kochane
Bosa zacznij bardziej dbać o siebie kochana i oszczędzaj się, bo widzisz jak się dzidzia buntuje:):) od razu przypomina, kto jest tutaj najważniejszy;) nie miej sobie za złe, że czasem brakuje ci sił. ciąża rządzi się innymi prawami;)

Dziewczyny wpadam wam tylko zyczyc milej nocki no i slodkich snow :-D i przyjemnego porannego wstawania ;-) brak czasu dzisiaj na cokolwiek,sprawy urzedowe i rachunkowe.
Dobranoc brzuchatki odezwe sie jutro ;-) :-D

Cześć Pączki :D

Tak późno a Wy jeszcze śpicie??
Ja już zdążyłam zaliczyć krwiopijców i zakupy :D Na obiad będą naleśniki!

Wcale nie dla chłopca Ana, starałam się wybierać unisex.. No ale może jutro już będziemy wiedzieć!! :D

Witam wszystkie marcóweczki

Jak tam Wasze smopoczucie z rana?? Mnie pobolewa brzuch ,mam nadzieję,że odpoczynek i nospa pomoże.Moja Ola ma anginę ropną boję się że ja też się zarażę.Już po śniadanku;-)były parowki cielęce

Zaczynam 5 miesiąc jupi!! :D

Jak piaty?
a to sie nie tak liczy?
0 - 4,5 tydzień - pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

Dziewczyny, czy Wy czujecie juz cos w brzuchu? Mnie wczoraj polaskotalo cos wieczorem. Normalnie az sie przestraszylam. Dzis rano nie moglam spac i tak lezalam, a tu znowu z boku takie mizianie. Wzielam ksiazki, ktore dostalam od poloznej i wyczytalam, ze faktycznie w 16 tygodniu moge juz czuc ruchy dziecka :) jeju, w koncu zaczynam czuc, ze jestem w ciazy ;)
Waga z rana mnie troche podlamala, bo 3 kg na plusie.... Ale wczoraj zezarlam ciastko karmelowe (Szkotka mi przyniosla i chciala mnie bic, bo nie chcialam wziac), a potem 2 lody... Dzis juz bede grzeczna. Cukinie zrobie z pomidorami.

Mdlosci minely. Co za ulga!!!!
Dzis papiez w Glasgow i college zamkniety, sasasasa! Wiec mam offa :D zrobie ruskie dla J. bo dzis 3 dzien z kolei ma nadgodziny

Ostatnia edycja:
Heja Kobitki

ja już też NA NOGACH :-) wskoczyłam dziś w moje new ciążówki i mam plana - PÓJDĘ NA SPACER - DO PIEKARNI NA DRUGĄ STRONĘ ULICY haha - SAMA oooooooo!!!!! a wracając zasiądę na ławce w ogródku przed blokiem!!! mrrrrrrrrrrr..... ale radocha, jenyyyyyy!!! :-);:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Heja Kobitki

ja już też NA NOGACH :-) wskoczyłam dziś w moje new ciążówki i mam plana - PÓJDĘ NA SPACER - DO PIEKARNI NA DRUGĄ STRONĘ ULICY haha - SAMA oooooooo!!!!! a wracając zasiądę na ławce w ogródku przed blokiem!!! mrrrrrrrrrrr..... ale radocha, jenyyyyyy!!! :-);:-):-):-)

No to dla mnie :szok::szok::szok:--:-) tylko pamiętaj wszystko spokojnie- pomyśl ze masz 70 lat :-):-) ja tak cały czas mysle i do tego sie stosuje- puki co nic nam się nie dzieje:)i mam nadzieje ze do szpitala już nie pójdziemy:-):-). Naprawdę taki styl życia dużo daje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry