papcia
Mamunia Lenuśki
SCARLETKO no to masz nie wesoło faktycznie moja mieszka 40min piechota od nas ale na szczescie jest na tyle leniwa że nie przychodzi a jak juz to musi sie zapowiedziec a ja i tak conajmniej tydzień to odchorowuje ciekawe czy coś sie zmieni jak urodze mam nadzieje że nie hihi
AGACINA ja na zaparcia znalazłam sposób pól jabłka dziennie i filiżanka maślanki o rety ale ulga wczesniej to z maślanymi oczami patrzyłam w toalecie na haczyk od pieca
właśnie em pojechał po mamke na dworzec o rety mam nadzieje że sprawa w sadzie bedzie szybka i szybko ją zobacze trzymajcie za nia kciuki a ja uciekam posprzatac bo coś sie zabrac nie moge a Tyle do zrobienia mam że hoho
AGACINA ja na zaparcia znalazłam sposób pól jabłka dziennie i filiżanka maślanki o rety ale ulga wczesniej to z maślanymi oczami patrzyłam w toalecie na haczyk od pieca
właśnie em pojechał po mamke na dworzec o rety mam nadzieje że sprawa w sadzie bedzie szybka i szybko ją zobacze trzymajcie za nia kciuki a ja uciekam posprzatac bo coś sie zabrac nie moge a Tyle do zrobienia mam że hoho
Ostatnia edycja:
.Wczesniej do labo,pobiore jej jeszcze krew na chlamydię i mykoplazmę.I pewnie jeszcze kupkę dam do zbadania.Qrcze,ale się denerwuje,co się z nią dzieje.
...
Chociaż chciałam iść, bo z takim fajnym kolesiem (prawdopodobnie gej) mamy, ale jak sobie przypomniałam, o której będę w domu, to skapitulowałam.
musi wyglądać wyjątkowo, nie ma bata.
ja nie wiem co ono tam wyczynia, ale chyba jaja sobie ze mnie robi
już się nie mogę doczekać aż poznam płeć tego łobuziaka.